ΠΑΟΚ: πρόβλημα με τον Ζαγοράκη

ΠΑΟΚ: πρόβλημα με τον Ζαγοράκη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πολλούς μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, είναι όμως η πραγματικότητα. O ΠΑΟΚ στον αυριανό επαναληπτικό με τη Μέταλουργκ στο Ντόνετσκ παίζει όλη τη χρονιά. Γιατί πέρα από το αγωνιστικό θέμα υπάρχει και το οικονομικό κι ένας αποκλεισμός από τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θα στερήσει από το ταμείο της ΠΑΕ σημαντικά έσοδα.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Κωστίκος ήξερε εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σικαμπάλα, Μέγκαχεντ, Βαγγελή και Εγκωμίτη, «έκοψε» τον αδιάφορο Φατίχ Εκιέλ και στην χθεσινή προπόνηση «πάγωσε» βλέποντας τον Θοδωρή Ζαγοράκη να μην είναι απόλυτα έτοιμος. O αρχηγός ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο ισχίο, γεγονός που καθιστά την αποστολή του αμφίβολη. Το ιατρικό επιτελείο του «δικεφάλου» εκφράζει την αισιοδοξία του για την παρουσία του Ζαγοράκη, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση για να ξεπεράσει τον πόνο.

Παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, ο Κωστίκος στον τρίτο του αγώνα στον πάγκο του ΠΑΟΚ εμφανίζεται αισιόδοξος: «Είμαστε έτοιμοι και την Πέμπτη θα ξέρουμε τι θα έχουμε καταφέρει. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα προκριθούμε. Ολοι όσοι είναι εδώ είναι έτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Αισιοδοξία επικρατεί και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, με τους Στέλιο Ηλιάδη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να δηλώνουν ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα και να πάρει την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή