ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Κρίσιμη μάχη για Ρόζενμποργκ – Λιόν

Την επιτυχία που είχε εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα θέλει να διαφυλάξει απόψε η Ρόζενμποργκ, που υποδέχεται στο Τρόντχαϊμ τη Λιόν. Από την πλευρά της η γαλλική ομάδα, δεν θέλει να πετάξει στο… καλάθι τον θρίαμβό της επί της Ρεάλ. Με νίκη «δένει» μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΛΛΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια

Από σήμερα τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης Ελλάδας – Γεωργίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006. Κοστίζουν 30, 25 και 20 ευρώ, και διατίθενται από εκδοτήρια στον πεζόδρομο της οδού Κοραή (Αθήνα), στο Ολυμπιακό Στάδιο (σταθμός «Ειρήνη») και στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», από τις 10.00 ώς τις 16.00. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μάξιμουμ δύο εισιτήρια, επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητά του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τσίκινης στο ντέρμπι

Ο Ηρακλής Τσίκινης είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στην AEK και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στο OAKA (20.00). Την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Μιχάλης Γερμανάκος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ

Αποχαιρέτισε τη σύζυγό του

Η θλίψη και η συγκίνηση κυριάρχησαν χθες το πρωί στο Νεκροταφείο Πατρών, όπου ο Γιώργος Κορακάκης συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία τη σύζυγό του, Αγγελική, η οποία χτυπημένη από την επάρατη νόσο άφησε την τελευταία πνοή της τη Δευτέρα, σε ηλικία 36 ετών. Πλήθος κόσμου στάθηκε στο πλευρό του μέσου του Ατρομήτου. Φίλοι, συγγενείς και σύσσωμη η ομάδα του, διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία, οι οποίοι ταξίδεψαν απ’ ευθείας από τη Θεσσαλονίκη. Τη θλίψη και τον πόνο στην οικογένεια του Ατρομήτου ήρθε να απαλύνει κάπως η γέννηση της κορούλας του Βαγγέλη Ντάγκα. H σύζυγός του, Βίκυ, ήταν πολύ καλή φίλη της εκλιπούσας.

ΛΑΡΙΣΑ – ΔΩΝΗΣ

«Δεν είχαμε ρέντα με AEK»

O Γιώργος Δώνης χαρακτήρισε πολύ καλή την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην AEK και ξεκαθάρισε ότι τα γκολ είναι και θέμα ρέντας. «Δεν την είχαμε και χάσαμε. Κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι», είπε χαρακτηριστικά. Οι αναπληρωματικοί, πάντως, δεν άφησαν καλές εντυπώσεις, αφού ηττήθηκαν χθες από τον Φιλοκτήτη Μελοβοίας με 3-2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή