ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τρώει» Σκεπάνοβιτς ο Ομπράντοβιτς

Οι παρενέργειες της οικτρής αποτυχίας της εθνικής Σερβίας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, που προκάλεσε και τη διατάραξη των σχέσεων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με κάποιους διεθνείς Σέρβους, επηρεάζουν και τον Παναθηναϊκό. O «Ζοτς» δεν θέλει τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς στον ΠΑΟ την επόμενη περίοδο. O Σκεπάνοβιτς έχει συμβόλαιο και η διοίκηση δεν συζητάει την απομάκρυνσή του, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, αλλά αν διαπιστωθεί πρόβλημα συνεργασίας προπονητή και παίκτη, θα επανεξετασθεί το θέμα.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Κλήση του Νίλσον

Ο Μίκαελ Νίλσον κλήθηκε στην εθνική ομάδα για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού, εν όψει των δύο προσεχών αναμετρήσεων για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006. H πρώτη, κόντρα στην Κροατία (8/10, Ζάγκρεμπ), θα κρίνει την πρώτη θέση του 8ου ομίλου και την απ’ ευθείας συμμετοχή στους τελικούς. O 28χρονος αμυντικός θα βρίσκεται στην αποστολή και για το παιχνίδι με την Ισλανδία (12/10, Στοκχόλμη).

ΟΦΗ

Θέλει «Γεντί Κουλέ»

Η επιστροφή της ομάδας στο «Γεντί Κουλέ» κρίνεται από πολλούς επιβεβλημένη, ακόμη και από τον τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο. Στο Ηράκλειο, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Κρητικοί χάνουν δύναμη και βαθμούς με τη χρησιμοποίηση του Παγκρήτιου Σταδίου στους εντός έδρας αγώνες. Σε χειρουργική επέμβαση στο ζυγωματικό θα υποβληθεί σήμερα ο Γιώργος Καζαντζής.

ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Αρχισε τα… δικά του

Φωτιές άναψε για μία ακόμη φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή τον σημερινό αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. O τεχνικός της Τσέλσι υποστήριξε πως η αντίπαλός του δεν ήταν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης πέρυσι, παρά την κατάκτηση του τροπαίου. «Τους κερδίσαμε δύο φορές στο πρωτάθλημα, μία στον τελικό του Λιγκ Καπ και μας κέρδισαν μία. Οπότε είμαστε μπροστά 3-1», κατέληξε ο Πορτογάλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή