Αδειες πολλές εξέδρες στο OAKA

Αδειες πολλές εξέδρες στο OAKA

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν αναμενόμενο και κανείς δεν ένιωσε έκπληξη βλέποντας κλειστές αρκετές εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. H κακή αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν επέτρεψε να επαναληφθεί το απίστευτο σκηνικό των τριών προηγούμενων αγώνων με Σαραγόσα, Βίσλα, Ολυμπιακό, όπου μαζεύτηκαν στο γήπεδο περισσότεροι από 60 χιλιάδες φίλαθλοι κάθε φορά, Αύγουστο μήνα, με την Αθήνα μισοάδεια. H προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Βέρντερ έδειχνε ότι το γήπεδο δεν θα γέμιζε και κρίθηκε σκόπιμο να μην πουληθούν εισιτήρια για όλες τις θύρες, για να μη σκορπιστεί ο κόσμος. Ετσι το διάζωμα πάνω από τα δημοσιογραφικά έμεινε κλειστό (χωράει περίπου 15 χιλ. θεατές), όπως και οι δύο θύρες δεξιά των Γερμανών φιλάθλων. Το υπόλοιπο γήπεδο σχεδόν γέμισε από περίπου 40 χιλ. οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Χιλιάδες μηχανάκια

Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις, μόνο που μια φωτογραφία δεν φτάνει για να χωρέσει τα… χιλιάδες μηχανάκια που ήταν από νωρίς παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο της Σπύρου Λούη. Το αυτοκίνητο είναι δύσκολη υπόθεση πια για το OAKA και ο κόσμος το έχει καταλάβει ότι είναι καλύτερα να μετακινείται είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με τα δίκυκλα, που είναι πιο βολικά και προσφέρουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία, ειδικά στο τέλος ενός αγώνα που τελειώνει κοντά στα μεσάνυχτα.

– Περίπου 300 ήταν οι οπαδοί της Βέρντερ, οι οποίοι ήλθαν ντυμένοι στα πράσινα και φιλοξενήθηκαν στη θύρα 23, που προορίζεται για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας στο OAKA. Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στο γήπεδο ήταν αυστηρά, έξω απ’ αυτό όμως ήταν πολύ πιο χαλαρά σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, που ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν και δεν υπήρχαν τότε οπαδοί του φιλοξενούμενου, η αστυνομία είχε αποκλείσει αρκετούς δρόμους, ενώ χθες η κίνηση γύρω από το OAKA γινόταν χωρίς περιορισμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή