Βλέπουν μετάλλιο τα κορίτσια του ανσάμπλ

Βλέπουν μετάλλιο τα κορίτσια του ανσάμπλ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο μια θέση στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, αναχώρησε χθες η εθνική ομάδα του ανσάμπλ. Οι Μαρία Κάκιου, Ηλέκτρα Ευθυμίου, Μορφούλα Ντώνα, Ολγα Νικολαΐδου, Ολγα – Αφροδίτη Πηλιάκη και Μαριάνθη Μιχτάρη είναι ταλαντούχα κορίτσια -οι περισσότερες προέρχονται από το ατομικό- και αναμένεται να εντυπωσιάσουν στη διοργάνωση παρόλο που προπονούνται μαζί μόνο εννέα μήνες. Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο ατομικό, η Ελίνα Ανδριόλα αποφασίστηκε να ξεκουραστεί καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα της μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

«Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες από πλευράς ταλέντου. Κάθε αθλήτρια είναι ώριμη, με πολλές δυνατότητες. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και ελπίζω τα κορίτσια να συνεχίσουν. Για τα μετάλλια θα αγωνιστούν 5-6 ομάδες και θα είμαστε μέσα σε αυτές. Το θέμα είναι ποιες θα βρεθούν τη συγκεκριμένη ημέρα στην καλύτερη κατάσταση, αλλά και να μας ευνοήσει λίγο η σύνθεση των κριτών. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να δείξουν τα κορίτσια τη δυναμική τους», μας είπε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ια Χαρανά. Οι γυμνάστριες στο πρόγραμμα με τα στεφάνια και τις κορύνες θα χορέψουν υπό τους ήχους της μουσικής του Ιωάννη Παπαδάκη και στις κορδέλες με του Μπίλι Μέι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή