ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σε… δόσεις θα διεξαχθεί το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της A1 ανδρών, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τεσσάρων ομάδων. Σήμερα θα γίνουν τρεις αναμετρήσεις: 18.00: ΠΑΟΚ – Φίλιππος Βέροιας, ΓΑΣ Κιλκίς – AEK. 18.30: Αθηναϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Περισσότεροι από 200 αθλητές και 300 άλογα από 25 χώρες θα συμμετάσχουν στις τρεις διεθνείς διοργανώσεις, που θα διεξαχθούν στο ολυμπιακό κέντρο του Μαρκόπουλου. H αρχή θα γίνει με τον διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων (30/9 – 2/10). Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν δύο παγκόσμια κύπελλα, στην υπερπήδηση εμποδίων και στη δεξιοτεχνία. Στο μεταξύ, η ομοσπονδία θα οδηγηθεί σε εκλογές αφού παρά τις προσπάθειες του προέδρου, Γιώργου Λενού, που έχει βάλει από την τσέπη του 250.000 ευρώ στο άθλημα, υπάρχει έντονη αντιπολίτευση.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Βελτίωσαν τις θέσεις τους οι Ελληνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ, που γίνεται στη Βραζιλία, μετά τη διεξαγωγή της ένατης και της δέκατης ιστιοδρομίας. O Αντ. Μπουγιούρης ανέβηκε στη 17η θέση με 116 βαθμούς ποινής. O Ευ. Χειμώνας είναι 34ος με 171 β. Μετέχουν 136 ιστιοπλόοι. Προηγείται ο Σάιτ (Βραζιλία) με 11.

ΒΟΛΕΪ: Να μη μετάσχει στο «Σούπερ Καπ» απειλεί ο Ηρακλής εάν δεν γίνει δεκτή η πρότασή του για τον αριθμό και τον τρόπο συμμετοχής των ξένων. H Ορεστιάδα απέκτησε τον Αμερικανό διεθνή ακραίο Τζίμι Πελζέλ.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ: Το τουρνουά «Helexpo Θεσσαλονίκη World Grand Prix» 50.000 δολαρίων αρχίζει σήμερα στη 1 μ.μ., στο «Αλεξάνδρειο», με τη διεξαγωγή του A΄ γύρου σε απλό ανδρών και γυναικών, διπλό ανδρών και γυναικών και μεικτό. O πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Π. Κόντος, διευκρίνισε χθες ότι, τελικά, τα οκτώ ταπί, που είχε πάρει ο δήμος Χολαργού, δεν ήταν κατεστραμμένα, αλλά, επειδή είχαν παραμείνει πολύ καιρό κλεισμένα, είχαν «πιάσει» μύκητες.

ΣΟΦΤΜΠΟΛ: Προσπάθεια να παραμείνει το άθλημα στο ολυμπιακό πρόγραμμα για τους Αγώνες του Λονδίνου και έπειτα, έχουν αναλάβει οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες. Δημιούργησαν διαδικτυακό τόπο, όπου οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να ψηφίζουν υπέρ του σόφτμπολ. H διεύθυνση για τους Ελληνες είναι: http: //www.saveolympicsoftball.com

ΜΠΑΣΚΕΤ: O Πανιώνιος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Αμερικανού Ντονέλ Χάρβεϊ (25 ετών, 2,04 μ.), που έχει παίξει σε 4 ομάδες του NBA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή