Κλειστά χαρτιά κρατάει ο Σάντος για Ζενίτ

Κλειστά χαρτιά κρατάει ο Σάντος για Ζενίτ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο διανυκτερεύσεις των παικτών της AEK στο ξενοδοχείο που αποσύρεται πριν από κάθε αγώνα η ομάδα δείχνουν το πόσο σημαντική είναι η αυριανή αναμέτρηση με τη Ζενίτ, στη ρεβάνς του 0-0 της Αγίας Πετρούπολης. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές αυτοσυγκέντρωση, διάθεση και θέληση για την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UEFA, η οποία μεταφράζεται σε οικονομική ανάσα.

Ο Φερνάντο Σάντος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Ολες οι προπονήσεις διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο Πορτογάλος έχει ζητήσει από τους παίκτες να μην αποκαλύψουν τα πλάνα του. Το πιθανότερο είναι να παρατάξει την ενδεκάδα του αγώνα με τη Λάρισα, με την προσθήκη του Λυμπερόπουλου, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Κρασσά. Στην περίπτωση που επιλέξει ένα πιο επιθετικό σχήμα, τότε ίσως προβεί σε μία ακόμη αλλαγή, χρησιμοποιώντας τον Σοάρες αντί του Κυριακίδη.

Οριστικά συμπεράσματα θα βγάλει ο Σάντος στη σημερινή προπόνηση. Την αποστολή αποτελούν οι Σορεντίνο, Αραμπατζής, Γεωργέας, Κόντης, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Μάλμπασα, Κατσουράνης, Ιβιτς, Κυριακίδης, Τσάνκο, Σοάρες, Κρασσάς, Λάκης, Βενλίνσκι, Ζούλιο Σέζαρ, Μπούρμπος, Πλιάτσικας, Παπασταθόπουλος και Λυμπερόπουλος.

– O αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ AEK, γιατί οι φίλαθλοί της στον αγώνα με τη Λάρισα εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα, ενώ ανταπέδωσαν το πετροβόλημα που δέχτηκαν από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, η οποία θ’ απολογηθεί και αυτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή