Ολα τα βλέμματα στο «Ανφιλντ»

Ολα τα βλέμματα στο «Ανφιλντ»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την περσινή περίοδο έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς η Λίβερπουλ και η Τσέλσι στην Αγγλία. Φυσικά, αυτή τη φορά δεν μιλάμε για νοκ άουτ παιχνίδια όπως πέρυσι. O χαρακτήρας του ντέρμπι υπάρχει, αλλά όχι κατ’ ανάγκη και η σκοπιμότητα, αφού ασχέτως αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια μπορούν και οι δύο αγγλικές ομάδες να προκριθούν από τον 7ο όμιλο.

Από τους φιλοξενούμενους, ο Ερνάν Κρέσπο είναι που έχει ένα… λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη λόγω… Κωνσταντινούπολης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει πιθανότατα απόψε ξανά στη διάθεσή του τον Ασιέρ ντελ Ορνο, άρα μια επιλογή περισσότερη για την άμυνά του, που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, οι χαμένες της πρώτης αγωνιστικής, Αντερλεχτ και Μπέτις, συναντιούνται στο Βέλγιο με τη φιλοξενούμενη σε πιο δυσχερή θέση.

Στον 5ο όμιλο η Μίλαν ευελπιστεί ότι θα τελειώσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση αν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τη Σάλκε στη Γερμανία. H Αϊντχόβεν θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι και πέρυσι με μια εκτός έδρας νίκη τύπου… Ρόζενμποργκ, αλλά αυτή τη φορά η έδρα της Φενερμπαχτσέ θα καίει περισσότερο.

Τέλος, οι δύο νικήτριες της πρώτης αγωνιστικής αναμετρώνται για τον 8ο όμιλο στο άδειο «Μεάτσα». H Ιντερ είναι τιμωρημένη από πέρυσι και φιλοξενεί τη Ρέιντζερς χωρίς κόσμο και χωρίς Βερόν, Ζανέτι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πόρτο μοιάζει με ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στους Σλοβάκους της Αρτμέντια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή