«Μετωπική» ΣΕΓΑΣ με τη Μανιάνι

«Μετωπική» ΣΕΓΑΣ με τη Μανιάνι

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την τσέπη της θα πρέπει να πληρώνει η Μιρέλα Μανιάνι την προπονήτριά της Βάσω Παναγιωτοπούλου, καθώς ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, B. Σεβαστής, έθεσε την τελευταία εκτός σχεδιασμού. H κ. Παναγιωτοπούλου, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις δηλώσεις του κ. Σεβαστή, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή Υψηλού Αθλητισμού, Κώστα Σπανίδη, και του είπε ότι θα πρέπει να προσληφθεί για την επόμενη χρονιά, διαφορετικά η Μιρέλα θα σταματήσει τον αθλητισμό.

«Πληροφορήθηκα ότι η κ. Παναγιωτοπούλου είπε στον κ. K. Σπανίδη τα εξής: «Θα με προσλάβετε θέλετε δεν θέλετε γιατί διαφορετικά η Μιρέλα θα κρεμάσει τα παπούτσια της». Επειτα από αυτή τη δήλωση εξέλιπε κάθε λόγος για να είναι μεταξύ των ομοσπονδιακών προπονητών που ο ΣΕΓΑΣ θα προσλάβει για τη νέα περίοδο», υπογράμμισε ο κ. Σεβαστής και συμπλήρωσε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: H ομοσπονδία δεν εκβιάζεται». Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ έχει αποφασίσει να επιλέγει τεχνικούς με βάση τα δικά του αξιολογικά κριτήρια για να αποφύγει παθογένειες, τύπου επιβολής προπονητών από τους αθλητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή