Ξέφυγαν Γιούβε, Μπάγερν, Αρσεναλ

Ξέφυγαν Γιούβε, Μπάγερν, Αρσεναλ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως και στην περυσινή σεζόν, η Γιουβέντους και η Μπάγερν από νωρίς φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν την υπόθεση «πρόκριση» στον όμιλό τους, αφού συμπλήρωσαν δύο νίκες και απομένει να παίξουν μεταξύ τους την πρωτιά, στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν, πρώτα στο Μόναχο κι έπειτα στο Τορίνο.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και χρειάστηκε να εδραιώσει τη νίκη της με 3-0 στα τελευταία λεπτά. Με το «φτωχό» 1-0 αλλά εξίσου εύκολα επιβλήθηκε η Μπάγερν της Μπριζ κι έτσι τώρα οι Αυστριακοί με τους Βέλγους ουσιαστικά θα παίξουν στις δικές τους αναμετρήσεις την τρίτη θέση, γεγονός με το οποίο φαίνονταν συμβιβασμένοι από την ημέρα της κλήρωσης…

Στον 2ο όμιλο, η Αρσεναλ είναι πλέον το επικρατέστερο φαβορί για την πρωτιά, όχι μόνο γιατί είναι η μοναδική με δύο νίκες στο ξεκίνημα, αλλά και γιατί έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα του θεωρητικά πιο επικίνδυνου αντιπάλου της στο γκρουπ, του Αγιαξ. Οι απουσίες ήταν πολλές και για τις δύο ομάδες στο Αμστερνταμ, αλλά οι Λονδρέζοι αιφνιδίασαν στο δεύτερο λεπτό και βρήκαν την ευκαιρία για το 2-0 είκοσι λεπτά πριν από τη λήξη. Το μόνο που κατάφερε ο «Αίαντας» ήταν να μειώσει δύο λεπτά αργότερα, παρά την παρουσία του Αγγελου Χαριστέα.

Εστω και την τελευταία στιγμή, η ελβετική Τουν σημείωσε την παρθενική της νίκη στη διοργάνωση και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με γκολ στο 89΄ νίκησε 1-0 την απογοητευτική Σπάρτα Πράγας, που μάλλον πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται ότι στην καλύτερη περίπτωση θα κυνηγήσει την τρίτη θέση του ομίλου.

Τέλος, ο πιο ανοιχτός από τους πρώτους τέσσερις ομίλους είναι προς το παρόν (και ίσως παραμείνει μέχρι το τέλος) ο 4ος, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στην κορυφή (4 β.) με τη νίκη της 2-1 επί της Μπενφίκα, αφήνοντας δεύτερους τους Πορτογάλους (3 β.). H λευκή ισοπαλία της Λιλ (1β.) με τη Βιγιαρεάλ (2 β.) δεν βγάζει κανέναν προς το παρόν εκτός μάχης…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή