Πρεμιέρα με δύο νίκες στο Τρόπαιο ΛΕΝ

Πρεμιέρα με δύο νίκες στο Τρόπαιο ΛΕΝ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτυχής ήταν η πρεμιέρα των ελληνικών ανδρικών ομάδων πόλο στην α΄ φάση του ευρωπαϊκού κυπέλλου «Τρόπαιο ΛΕΝ». Στο Νόβισαντ (Σερβία), ο Πανιώνιος νίκησε την τουρκική Γιουσμέ με 20-4. H Πάτρα, στην Μπρέσα (Ιταλία), επεβλήθη με 16-5 της βρετανικής Μπρίστολ.

Σήμερα ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει το μεν πρωί την ουγγρική Φερεντσβάρος, το δε βράδυ την γερμανική Αννόβερο. H Πάτρα το πρωί θα παίξει με την ουγγρική Μπρέντον Εγκερ και το απόγευμα με την ιταλική Λεονέσα Μπρέσα.

– Ηρεμα θα αρχίσει, στις 17 Δεκεμβρίου, το πρωτάθλημα της A1 γυναικών. Οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής είναι: Εθνικός – Ιωνικός Νίκαιας, Γλυφάδα – ΠΑΟΚ, Ποσειδών Πατρών – Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη – Χανιά (θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου, λόγω συμμετοχής της Βουλιαγμένης σε διεθνές τουρνουά από τις 15 ώς τις 17/12. Τα ντέρμπι θα γίνουν ως εξής: 2η: Εθνικός – Βουλιαγμένη, 3η: Γλυφάδα – Εθνικός, 4η: Βουλιαγμένη – Γλυφάδα, 5η: Ολυμπιακός – Εθνικός, 6η: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός, 7η: Ολυμπιακός – Γλυφάδα. Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου, η τελευταία ομάδα θα υποβιβασθεί στην A2, ενώ οι τέσσερις πρώτες της κατάταξης θα συνεχίσουν στην τελική φάση μεταφέροντας το σύνολο των βαθμών τους από τις 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. H τελική φάση θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, σε κοινή έδρα. O A΄ γύρος θα γίνει από τις 5 ώς τις 7 Μαΐου και ο B΄ από τις 12 ώς τις 14. Εάν υπάρχει ελληνική συμμετοχή στα φάιναλ φορ των κυπέλλων Ευρώπης (28-30 Απριλίου), οι αγώνες της τελικής φάσης θα μετατεθούν κατά μία εβδομάδα.

– Το τουρνουά, που διοργανώνει ο AO Π. Φαλήρου στο κολυμβητήριό του, αρχίζει σήμερα με τους αγώνες: 19.00: ΑΟΠΦ – Γλυφάδα, 20.30: Νηρέας Χαλανδρίου – Βουλιαγμένη. Ρεπό έχει ο NOBA (Βόλος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή