ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ

Τραυματίστηκε ο Μιλίνκοβιτς

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για τον Ολυμπιακό ο χθεσινός τραυματισμός του Μάρκο Μιλίνκοβιτς. O χτυπημένος ώμος του βολεϊμπολίστα «βγήκε» κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Σήμερα ο παίκτης θα κάνει μαγνητική τομογραφία. Θεωρείται ότι πολύ δύσκολα θα βοηθήσει την ομάδα στη νέα περίοδο.

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Στην Αυστραλία ο Τσακμάκης

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κανόε – καγιάκ σλάλομ, που αρχίζει σήμερα στο Πένριθ της Αυστραλίας, θα αγωνιστεί ο δευτεραθλητής Ευρώπης στους νέους, Χρήστος Τσακμάκης.

«ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ» TO ΑΠΛΟ

Ηττα της Δανιηλίδου

Η Λένα Δανιηλίδου ηττήθη με 4-6, 4-6 στον A΄ γύρο από τη Γερμανίδα Γκρένεφελντ, στο απλό του τουρνουά τένις του Λουξεμβούργου. H Λένα έχει προκριθεί στην οκτάδα του διπλού.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εκπληξη στην κορυφή

Η έκπληξη δεν έλειψε από την πρώτη δόση της 4ης αγωνιστικής. O Αθηναϊκός «στραβοπάτησε» στον Βύρωνα (21-21 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς). Το Κιλκίς επεβλήθη της, χωρίς απώλεια ώς χθες, AEK με 28-19. O Φίλιππος Βέροιας επικράτησε, στη Μίκρα, του ΠΑΟΚ με 31-29.

ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

500 χιλιόμετρα για τον Κούρο

Την πλήρη αναβίωση του «Φειδιππίδειου Αθλου» θα επιχειρήσει από σήμερα, από τις 6 μ.μ., ο Γιάννης Κούρος. Φιλοδοξία του είναι να καλύψει τα 500 χιλιόμετρα της διαδρομής Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα σε 54-56 ώρες.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Εχασαν οι Ελληνες

Ηττήθησαν οι Ελληνες στην πρεμιέρα του γκραν πρι της Θεσσαλονίκης: Τσαρτσίδης – Μετόντιεφ (Βουλγ.) 0-2, Πουτόγκας – Γκαφάρ (Αγγλία) 0-2, Χρυσοχόου – Ρίσε (Αγγλία) 0-2, Χινκιάμης – Ραφν (Δανία) 0-2, Χαραλαμπίδης – Πασέκο (Περού) 1-2. Γυναίκες: Διπλό: Λυγωμένου, Πλιάκα – Μαρινέλο, Πιοτρόφσκι (Γερμ.) 0-2. Μικτό: Χρυσοχόου, Σιάσιου – Μπέρες, Λόκερ (Καναδάς) 0-2.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ 42 ΕΤΩΝ

«Εφυγε» ο Χρήστος Φτάρας

Αλλη μια απώλεια νέου ανθρώπου είχε χθες ο αθλητισμός μας. O παλαιός αθλητής των 100 μ. και προπονητής στον Πήγασο Λάρισας, Χρήστος Φτάρας, έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο χθες, σε ηλικία 42 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή