ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ

Στη «μάχη» οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής

Οι παλαιστές της ελληνορωμαϊκής ρίχνονται από σήμερα στις «μάχες» του πρωταθλήματος κόσμου, που γίνεται στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία). Από ελληνικής πλευράς σήμερα θα αγωνισθεί ο 3ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Αρτιόμ Κιουρεγκιάν (55 κ.). Στους αγώνες των γυναικών, που λήγουν απόψε, αγωνίζονται η 4η στους Ολυμπιακούς, B. Ζυγούρη (67 κ.) και η 8η, M. – Λ. Βρυώνη (72 κ.). Απέτυχαν χθες οι Ελληνίδες. H Σ. Πουμπουρίδου (55 κ.) νίκησε τη M. Γιαχόροβα (Λευκορωσία), αλλά έχασε από τη Μολδαβή, Λ. Κριστέα. Οι Ευ. Χρύση (59 κ.) και Αγ. Παπαβασιλείου (63 κ.) ηττήθησαν στον A΄ γύρο. H Χρύση από τη Νορβηγίδα, Λ. Ονες και η Παπαβασιλείου από τη M. Σελούμ (Γαλλία). Τα χρυσά μετάλλια πήραν οι: 55 κ.: Σ. Γιοσίντα (Ιαπωνία), 59 κ.: A. Σόντα (Ιαπωνία), 63 κ.: K. Ιτσο (Ιαπωνία).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Καλή εμφάνιση στα Λέιζερ

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του Αντ. Μπουγιούρη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ιστιοπλοϊκής κλάσης Λέιζερ, που έγινε στη Βραζιλία. Κατέλαβε τη 19η θέση, σε 136 αθλητές. O Ευ. Χειμώνας κατετάγη 36ος. Πρωταθλητής αναδείχθηκε, για όγδοη φορά, ο Βραζιλιάνος, P. Σάιτ. Τα πανελλήνια πρωταθλήματα στις κλάσεις, Σταρ, Υνγκλινγκ και 49άρια αρχίζουν σήμερα στο Π. Φάληρο.

ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Μια πρόκριση Ελληνίδας

Δύο Ελληνίδες προκρίθηκαν (η μία χωρίς αγώνα) στη φάση των 16 στο γκραν πρι της Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται στο «Αλεξάνδρειο». H Μαυροματίδου απέκλεισε με 2-0 την Κύπρια, Ιακώβου. Χωρίς αγώνα «πέρασε» η Καρπουχτσή. Μετά, όμως, έχασαν και οι δύο και έμειναν εκτός οκτάδας. Στη φάση των 32 αποκλείστηκαν έξι άνδρες μας, εννέα γυναίκες μας και επτά ζευγάρια μας στο μικτό.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Ο Διομήδης Αργους και οι Ελπίδες Δράμας αρχίζουν σήμερα τους αγώνες τους στον B΄ γύρο του κυπέλλου Τσάλεντζ σε άνδρες και γυναίκες, αντίστοιχα. O Διομήδης, στο Λουξεμβούργο, αντιμετωπίζει τη διοργανώτρια του ομίλου Ντουντελάνζ. Οι Ελπίδες, στη Βιέννη, παίζουν επίσης με τη διοργανώτρια του ομίλου, Χάντμπολ Βιέννης.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Αρχίζει το «φεστιβάλ»

Σήμερα αρχίζει (9.00, 11.00, 13.00, 16.00 έναρξη των αγωνισμάτων) η σειρά των τριών διεθνών αγώνων ιππασίας, που θα γίνει στο Μαρκόπουλο. O πρώτος, που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, είναι ο αγώνας Athens CS12* 2005.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή