Αναζητεί επειγόντως διαγώνιο

Αναζητεί επειγόντως διαγώνιο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κακοδαιμονία πλήττει τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ. Λίγες ημέρες προ της έναρξης του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες αναζητούν διαγώνιο αφού το εξάρθρωμα του δεξιού ώμου, που υπέστη ο Μάρκος Μιλίνκοβιτς στην προχθεσινή προπόνηση, αναμένεται να τον αφήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ακόμα και έξι μήνες, δηλαδή στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. O Αργεντινός σούπερ σταρ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την επόμενη εβδομάδα. Ολα δείχνουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου, στην καλύτερη περίπτωση, θα προβούν σε μερική διακοπή του συμβολαίου του παίκτη. Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΤΑΠ. Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν ν’ αναζητήσουν νέο διαγώνιο, θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα αφού η αγορά αυτή την εποχή δεν διαθέτει αξιόλογους παίκτες σε αυτή τη θέση. H λύση του N. Ρουμελιώτη δεν φαίνεται να προχωρεί, αφού η EA Πατρών δεν θα δεχθεί να τον αποδεσμεύσει. Οι προπονητές αναμένεται να δοκιμάσουν ως διαγώνιο τον ακραίο Τσόσκοβιτς, ώστε να δοθεί χρόνος προσαρμογής στον Αρμενάκη, αν δεν βρεθεί ξένος παίκτης.

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την υγεία και του προπονητή Μάλεβιτς. O Κροάτης νοσηλεύεται την τελευταία εβδομάδα στο νοσοκομείο και άγνωστο παραμένει εάν θα μπορέσει να καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή στον αγώνα του Σούπερ Καπ με τον Ηρακλή. H ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις με τον Γιάννη Νικολάκη.

– Στο Λουτράκι θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, διεθνής αθλητής του Εθνικού Γ.Σ. Θα παρακολουθήσει τους αγώνες και τις εκδηλώσεις του 1ου πανελληνίου πρωταθλήματος βετεράνων «Old Star» (30/9 – 2/10) ενώ έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα βετεράνων του Εθνικού Γ.Σ.

– Υπέκυψε, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο, ο 40χρονος παλαιός σπουδαίος διεθνής Ρώσος βολεϊμπολίστας Γιούρι Σαπέγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή