Ατρόμητος: σαν τελικός με ΠΑΟ

Ατρόμητος: σαν τελικός με ΠΑΟ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ατρόμητο, που αναζητεί απεγνωσμένα να πιαστεί από κάπου για να ξανασταθεί στα πόδια του.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι εξ ορισμού δύσκολο, όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και όλοι στο Περιστέρι το αντιμετωπίζουν σαν… τελικό. O Γιώργος Παράσχος, βέβαια, προσπαθεί να κρατήσει τους τόνους χαμηλά για να να μην επιβαρύνει με περισσότερο άγχος τους παίκτες του, αλλά δεν κρύβει ότι θεωρεί αυτό το παιχνίδι οριακό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας του. Την ίδια άποψη έχουν και οι οπαδοί του Ατρόμητου, οι οποίοι δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον για τον σημερινό αγώνα, παρότι το κλίμα είναι βαρύ μετά τα επεισόδια στη Λειβαδιά και πολύ κόσμος έχει αποθαρρυνθεί. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Περιστερίου.

Ολοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι, με μόνη εξαίρεση τον Ντόε, ο οποίος έλλειψε για μεγάλο διάστημα στην πατρίδα του και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Παράσχου για την ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή