Ηρθε η ώρα του Μπίσκαν για την ενδεκάδα

Ηρθε η ώρα του Μπίσκαν για την ενδεκάδα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παιχνίδι με τη Βέρντερ στη Βρέμη είναι σαφώς πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό από το σημερινό (16.45) με τον Ατρόμητο, αλλά αναμφίβολα το ματς στο Περιστέρι είναι πολύ πιο κρίσιμο απ’ αυτό στη Γερμανία. Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος για τους «πράσινους» και με δεδομένο το -4 από την κορυφή της βαθμολογίας, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη. Ακόμα και με την ισοπαλία, υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει πολύ η ψαλίδα της διαφοράς με Ολυμπιακό και AEK, παρά τα δύσκολα παιχνίδια που δίνουν κι αυτοί, άρα ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει για τη νίκη. Αν τα καταφέρει, βγάζει από το πρόγραμμά του ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς απώλειες, έχοντας την ελπίδα ότι το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο, αρκεί βέβαια να στραβοπατήσουν οι άλλοι δύο συνδιεκδικητές του τίτλου.

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα. Δεν φαίνεται πάντως διατεθειμένος να κάνει μεγάλες αλλαγές πέρα από τις αναγκαστικές, που είναι εν προκειμένω η σίγουρη απουσία των Γκονζάλες (τιμωρημένος), Σέριτς (τραυματίας) και η πιθανή του Βύντρα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Οι δύο τελευταίοι απουσίαζαν και από το παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη, οπότε ουσιαστικά σίγουρη αλλαγή θεωρείται η αντικατάσταση του Αργεντίνου από τον Κονσεϊσάο, ο οποίος δεν είχε παίξει καθόλου το περασμένο Σάββατο. Απόντος του Γκονζάλες, ο Βραζιλιάνος θα έχει περισσότερο επιτελικό ρόλο στο παιχνίδι, με τον Αντριτς να καλύπτει τη θέση του αμυντικού χαφ.

Με βάση την εικόνα από τις τελευταίες προπονήσεις, είναι πιθανή σήμερα η επιστροφή του Μπίσκαν στην ενδεκάδα, σε ρόλο στόπερ δίπλα στον Μόρις. O Μαλεζάνι εκτιμά ότι ο Κροάτης είναι σε καλή κατάσταση και μάλλον θα τον εμπιστευθεί αντί του Γκούμα. Αν δεν παίξει ο Βύντρα, δεξί μπακ θα είναι ο Νίλσον με τον Χαραλαμπίδη να παίζει μπροστά του, ενώ αριστερά, δεν θα αλλάξει το δίδυμο Δάρλα, Βόουτερ. Οι Μάντζιος, Παπαδόπουλος θα παίξουν στην επίθεση, με τον Τόργκελε να είναι σε θέση αναμονής. O Ούγγρος θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, μιας και ο Μαλεζάνι τον προορίζει να παίξει βασικός στον αγώνα με τη Βέρντερ.

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι, στο Περιστέρι θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί του. O Ατρόμητος θα έχει ειδική θύρα για τους «πράσινους» φιλάθλους, οι οποίοι θα μετακινηθούν μεμονωμένα αλλά με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για να περιοριστεί ο κίνδυνος συνάντησής τους στους γύρω δρόμους με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που παίζει στις 19.00 στο Αιγάλεω.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή