«Ντέρμπι» Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο ΣΕΦ

«Ντέρμπι» Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο ΣΕΦ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ες αύριον τα σπουδαία» για την έβδομη αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι το πρώτο «πιάτο» προσφέρεται σήμερα με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων. Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με τον Νίκο Χατζή να έχει πολλά να θυμηθεί από την πολύχρονη καριέρα του με τη φανέλα της «Ενωσης», αλλά και να καλείται να κάνει το επαγγελματικό καθήκον του. Ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος και πρέπει να δώσει «απαντήσεις» σε αρκετά ερωτήματα που «γεννάει» η απόδοση των παικτών του, σε εβδομαδιαία βάση. Η «ερυθρόλευκη» αυτοπεποίθηση «ξεκόλλησε» από το μηδέν, ύστερα από την πρόσφατη νίκη επί της Πρόκομ, αλλά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ έχει σαφώς μεγαλύτερη σημασία για τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός, που έχει βαθμολογικό προβάδισμα από την ΑΕΚ, μπορεί να το διατηρήσει, εφ’ όσον νικήσει, ενώ θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του που θα πρέπει να μείνουν μακριά από ποδοσφαιρικές κόντρες των ομάδων.

Η ΑΕΚ διαθέτει μεγαλύτερη σταθερότητα από τον Ολυμπιακό, ενισχύεται με τον Τσάλμερς και αγωνιστικά είναι πιο έτοιμη. Ο Χατζής είναι ο πρώτος υποψήφιος για να γίνει ο «ήρωας» της βραδιάς, χωρίς να έχει ρεβανσιστικές τάσεις…

Οι… Ευρωπαίοι του Ulebcup θα «συγκρουσθούν» το απόγευμα στο στάδιο του Ελληνικού και ο Πανιώνιος «καίγεται» για τη νίκη, στο πρώτο ντέρμπι που θα δώσει στην έδρα του, υποδεχόμενος τον Αρη, ενώ η Ολύμπια δεν θα κάνει «σκόντο» στον παραπαίοντα ΠΑΟΚ, αν ο «Δικέφαλος» του Βορρά συνεχίσει τον αγωνιστικό κατήφορό του και στον θεσσαλικό κάμπο. Οι έδρες έχουν, θεωρητικά, τον πρώτο λόγο στα παιχνίδια Πανελληνίου – Ηρακλή, Απόλλωνα – Γυμναστικού και Αμαρουσίου – Μακεδονικού, ενώ το αντίθετο συμβαίνει στον αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό.

– Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία: Δράμα – Δούκας, Ξάνθη – Μίλων, Χαλκίδα – Δάφνη, ΜΕΝΤ – Νήαρ Ηστ, Ολυμπιάς – Σπόρτιγκ, Αιγάλεω – ICBS, Ρέθυμνο – Αλιμος. Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17.30. Ο αγώνας Περιστερίου – Ηλυσιακού θα διεξαχθεί αύριο (17.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή