O Πανιώνιος απειλείται από τα ισχυρά Χανιά

O Πανιώνιος απειλείται από τα ισχυρά Χανιά

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο ο Πανιώνιος μπορεί -θεωρητικά τουλάχιστον- να κινδυνεύσει σήμερα από τους τρεις διεκδικητές του τίτλου στην Α1 πόλο των ανδρών, στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής. Θα αντιμετωπίσει στα Χανιά την ισχυρή τοπική ομάδα και θα πρέπει να παίξει σοβαρά και προσεκτικά, ώστε να μην έχει νέες βαθμολογικές απώλειες. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Χίο και ο Εθνικός «φιλοξενεί» στον Πειραιά την ουραγό και χωρίς βαθμό, Πάτρα. Φυσιολογικά, και οι δύο «Πειραιώτες» θα νικήσουν χωρίς προβλήματα και ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η ανανεωμένη και καλύτερη από πέρυσι Βουλιαγμένη αναμένεται να επικρατήσει στον αγώνα με τον ΝΟ Βόλου / Αργοναύτες και να παραμείνει στην 3η θέση.

Πολύ σπουδαία παιχνίδια, για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά -όσο κι αν αυτό ακούγεται παράξενο- και κάποια θέση στην εξάδα και, άρα, στα πλέι οφ, θα γίνουν στο Π. Φάληρο και στο Χαλάνδρι. Ο ΑΟΠΦ και ο Νηρέας θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ και τη Γλυφάδα αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα είναι: Πειραιάς, 12.45: Ολυμπιακός – Χίος, κολυμβητήριο Χανίων, 17.30: Χανιά – Πανιώνιος, Βουλιαγμένη, 19.00: Βουλιαγμένη – ΝΟΒΑ, «Ρέστειο», 19.00: ΑΟΠΦ – ΠΑΟΚ, Πειραιάς, 19.00: Εθνικός – Πάτρα, Χαλάνδρι, 20.30: Νηρέας Χαλανδρίου – Γλυφάδα.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός, Εθνικός 12, Βουλιαγμένη 9, Πανιώνιος, Χανιά 8, Χίος 6, ΑΟΠΦ, Νηρέας, ΠΑΟΚ 4, Γλυφάδα, 2, ΝΟΒΑ 1, Πάτρα 0. Χίος και Πάτρα έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Ντέρμπι στις γυναίκες

Σήμερα συνεχίζεται και το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, με έναν σπουδαίο αγώνα (Εθνικός – Βουλιαγμένη). Η φιλοξενούμενη, όπως και τα Χανιά, δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι, αφού η μεταξύ τους συνάντηση της πρεμιέρας είχε αναβληθεί και θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου.

Η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει τους εξής αγώνες: «Ποσειδώνιο», 14.00: ΠΑΟΚ – ΝΕ Πατρών, Χανιά, 16.00: Χανιά – Γλυφάδα, Νίκαια, 19.00: Ιωνικός – Ολυμπιακός, Πειραιάς, 20.15: Εθνικός – Βουλιαγμένη.

Η βαθμολογία: Εθνικός, Γλυφάδα, Ολυμπιακός 2, ΝΕΠ, ΠΑΟΚ, Ιωνικός 0. Βουλιαγμένη, Χανιά δεν έχουν αγωνισθεί.

Β Μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι της Α1 ανδρών, Εθνικός – Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στις 4 Ιανουαρίου, λαμβάνονται ήδη. Από την Αστυνομία δόθηκε εντολή να σφραγιστούν μόνο 700 εισιτήρια, ώστε η κατάσταση εντός του κολυμβητηρίου να μπορεί να ελεγχθεί. Τα εισιτήρια, ήδη, διατίθενται από τη λέσχη του Εθνικού (Ακτή Πρωτοψάλτη 1, Μικρολίμανο), από τους συνδέσμους του Εθνικού και από το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Οι τρεις άσσοι». Οσα δεν πωληθούν ώς την ημέρα του αγώνα, θα διατεθούν έξω από το κολυμβητήριο. Η είσοδος στο κολυμβητήριο δεν θα επιτραπεί σε όποιον δεν έχει εισιτήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή