Αδοξο το τέλος με Ζουκάουσκας

Αδοξο το τέλος με Ζουκάουσκας

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ ο Ζουκάουσκας, εκεί ο Ζουκάουσκας, πού είναι ο Ζουκάουσκας; Η τύχη του Λιθουανού σέντερ… «αγνοείται» από το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου, όταν και πήγε στην προπόνηση, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ουσιαστικά έβαλε άδοξο τέλος στη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους». Στα «χνάρια» του Αλεξέι Ζεβροσένκο, που έφυγε εν μια νυχτί από τον Πειραιά λόγω διαφωνίας του με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Λευτέρη Σούμποτιτς, ή ακόμα κι σε αυτά του Μορίς Εβανς που εγκατέλειψε τον Ολυμπιακό πριν από την έναρξη των πλέι οφ, πρόπερσι, ο Ζουκάουσκας διαφώνησε με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για το αν ήταν απόλυτα έτοιμος να παίξει στα φετινά πλέι οφ, ύστερα από απουσία έξι μηνών. Κι αν στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις των «φυγάδων», ο Ολυμπιακός είχε τις ευθύνες του, στην περίπτωση του Ζουκάουσκας, ο Λιθουανός σέντερ, που είναι και συμπατριώτης του προπονητή Γιόνας Καζλάουσκας, «γύρισε την πλάτη» στη χρονική φάση που οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν την ενίσχυσή του για να διεκδικήσουν τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό. Ο 32χρονος σέντερ που είχε υποστεί -μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος- ρήξη τενόντων στροφικού πετάλου δεξιού ώμου και χειρουργήθηκε στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και άρχισε προπονήσεις, αλλά όπως υποστήριξε ο ίδιος, δεν ένιωθε έτοιμος να παίξει και φοβόταν την υποτροπή του τραυματισμού του. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού είχε διαφορετική άποψη, θεωρούσε ότι ο Ζουκάουσκας μπορούσε κάλλιστα να τεθεί στη διάθεση του Καζλάουσκας, αλλά τελικά ο παίκτης αποφάσισε να πει «αντίο»!

Ο Ολυμπιακός που έμαθε να αγωνίζεται χωρίς τον Ζουκάουσκας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για το τι μέλλει γενέσθαι, τουλάχιστον για το εγγυημένο διετές συμβόλαιο του παίκτη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή