Αναζητούν επενδυτή και… Σικαμπάλα

Αναζητούν επενδυτή και… Σικαμπάλα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αυριανή είναι η πιο κρίσιμη ημέρα σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στα διοικητικά θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη έχει κάνει γνωστό ότι την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο εκπρόσωπος του Ρώσου ομογενούς, Βασίλης Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εμπλακεί στην ΠΑΕ, τότε ο Γιάννης Γούμενος πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση αν θέλει πραγματικά να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Στον «δικέφαλο» πέρα από επενδυτή – αγοραστή εξακολουθούν να αναζητούν και τον Σικαμπάλα, ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας χωρίς να συντρέχει λόγος. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξετάζει πλέον και την τιμωρία του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή ακόμη και με διακοπή συμβολαίου. Ομως από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή έχει διαρρεύσει ότι οφείλεται στον πελάτη του το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ και πως είχε προειδοποιήσει τους διοικούντες την ΠΑΕ ότι αν δεν εξοφληθεί δεν θα επέστρεφε στις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ελλάδος. Αλλωστε, η Σοσό είχε στείλει άνθρωπο στη χώρα μας προκειμένου να τον παρακολουθήσει και είχε έρθει σε επαφή μαζί του για να ενημερωθεί για τις προθέσεις του.

– Στον Ηρακλή, οι Μπαρκ Σεγκιρί και Κώστας Στεφανής κλήθηκαν σε απολογία λόγω φραστικού επεισοδίου που είχαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Οι δύο ποδοσφαιριστές από χθες και μέχρι την ημέρα της απολογίας τους θα προπονούνται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα σε ώρες που θα αποφασίσει ο Σάββας Κωφίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή