Μουρίνιο: Σκέφτηκα να φύγω

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Αγγλία, ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε ότι έχει περάσει από το μυαλό του να φύγει από την ομάδα!

«Η Τσέλσι είναι αυτήν τη στιγμή ο χειρότερος σύλλογος για έναν προπονητή. Μπορείς να νικάς, να κερδίζεις τίτλους, αλλά τίποτε δεν είναι αρκετό. Δεν σας κρύβω ότι μια-δυο φορές πέρασε από το μυαλό μου να ανοίξω την πόρτα και να φύγω. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος και ότι σκέφτομαι συνεχώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, που για άλλη μια φορά δεν απέφυγε το ξέσπασμα κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου, έπειτα από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο… εκκεντρικός Μουρίνιο πέταξε σακάκι, γραβάτα και το μετάλλιό του στην εξέδρα, όπου κάποιοι ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας του Λονδίνου απέκτησαν σπάνια σουβενίρ και στη συνέχεια άνοιξε μια σαμπάνια μόνος του κι άρχισε να πίνει δίπλα στους παίκτες του, που πανηγύριζαν την επιτυχία τους.

Στην… άλλη άκρη του βαθμολογικού πίνακα, η Πόρτσμουθ επιβραβεύτηκε για την απίστευτη προσπάθεια στις τελευταίες αγωνιστικές που την οδήγησε σε δύσκολες εκτός έδρας επιτυχίες, όπως αυτή στο γήπεδο της Γουίγκαν, και την κράτησε στην κατηγορία, οδηγώντας στον υποβιβασμό τις Μπέρμιγχαμ, Γουέστ Μπρόμιτς και Σάντερλαντ.

Θλιμμένος ο Ρομπέν

Απογοητευμένος είναι ο Αριάν Ρομπέν. Ο Ολλανδός εξτρέμ, λόγω των διάφορων τραυματισμών που είχε φέτος, δεν κατάφερε να κάνει χρονιά ανάλογη της περσινής: «Θα ήθελα να έπαιζα έναν πιο σπουδαίο ρόλο στην ομάδα τη φετινή χρονιά. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου χρονιάς στην Τσέλσι, μπορούσα εύκολα να κάνω τη διαφορά στο παιχνίδι, κάτι που δεν μπόρεσα να πράξω τους προηγούμενους μήνες. Δεν έκανα καλό ξεκίνημα στη χρονιά λόγω κάποιων τραυματισμών που είχα…».

Κλείνοντας, ο άσος των «μπλε» τόνισε πως αισθάνεται ότι έχει μείνει πίσω, ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή