Ο παράδεισος από την κόλαση απέχει… 90΄

Ο παράδεισος από την κόλαση απέχει… 90΄

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η ΑΕΚ, ακόμη και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Skoda Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ, εξασφαλίζει τη 2η θέση που οδηγεί στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξάρτητα το τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα, στην «ουρά» ο δρόμος είναι… δαιδαλώδης! ΟΦΗ και Λεβαδειακός παίζουν τον αγώνα της… ζωής τους, ενώ στο Σ. Μαυροθαλασσίτης ο Πανιώνιος με αντίπαλο το Αιγάλεω θα ψάξει το κλειδί της σωτηρίας.

Στην περίπτωση που ο αγώνας της Κρήτης λήξει ισόπαλος και οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν, τότε σώζεται ο Λεβαδειακός και οδηγούνται σε μπαράζ οι άλλοι δύο, καθώς οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες (1-1). Εάν νικήσει ο Πανιώνιος, τότε η μία θέση του υποβιβασμού θα κριθεί από το αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά, εάν θέλουν ν’ αποφύγουν το μπαράζ.

Σε τριπλή ισοβαθμία Ιωνικού, ΟΦΗ, Λεβαδειακού, πέφτει ο τελευταίος, διότι έχει τους λιγότερους βαθμούς στα παιχνίδια μεταξύ των τριών. Ο Πανιώνιος δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία εάν νικήσει το Αιγάλεω. Ομως, στην περίπτωση που αναδειχθεί ισόπαλος ή ηττηθεί, θα θέλει ήττα ή ισοπαλία του ΟΦΗ.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η θέση που οδηγεί στο Ιντερτότο. Εάν ισοβαθμήσουν οι Λάρισα, Ατρόμητος, τότε τη θέση καταλαμβάνουν οι «βυσσινί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή