Πανιώνιος: Αντίπαλος και το άγχος

Πανιώνιος: Αντίπαλος και το άγχος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To «φιλί της ζωής» που θα τον διατηρήσει στην Α΄ Εθνική, χωρίς να έχει «τεντωμένα τα αυτιά» του στο Παγκρήτιο στάδιο και στο αποτέλεσμα του αγώνα ΟΦΗ – Λεβαδειακού, θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στην έδρα του Αιγάλεω για την τελευταία αγωνιστική τού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θα είναι αδιάφοροι, σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους» που θα «καίγονται» για τη νίκη, με την οποία θα φτάσουν τους 32 βαθμούς.

«Απομένουν ενενήντα λεπτά για να πετύχουμε τον στόχο μας και φυσικά θα δώσουμε το «είναι» μας για να νικήσουμε στο Αιγάλεω. Το άγχος είναι μόνιμος αντίπαλος της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης της παραμονής και έτσι θα παίξουμε στην τελευταία αγωνιστική» είπε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ θα ζητήσει 1.500 εισιτήρια για τους φιλάθλους της. Οι «κυανέρυθροι» δεν πρόκειται να ασχοληθούν με βαθμολογικά σενάρια, συγκριτικά με το παιχνίδι της Κρήτης και θέλουν την «καθαρή» παραμονή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ενώ δεν αρκούνται και στον βαθμό της ισοπαλίας, αφού δεν τους εξασφαλίζει, σε περίπτωση νίκης του ΟΦΗ.

– Ο Μπρέσκα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με το Αιγάλεω και ήδη αναχώρησε για τη Σλοβακία, όπου θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή