ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τα φαβορί για τον τελικό

Οι Αναγέννηση Αρτας και ΑΣΕ Ορμή έχουν σήμερα το πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε Νέα Ιωνία και Ελπίδες Δράμας, αντίστοιχα και είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της Α1 γυναικών, για την οποία απαιτούνται δύο νίκες. Αλλωστε, αντιμετωπίζουν τις ομάδες που τερμάτισαν στην 5η και την 6η θέση της κανονικής περιόδου. Και οι δύο αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 18.00. Εξάλλου, σήμερα, αρχίζει και η σειρά των αγώνων του Παναθλητικού με τον Αθηναϊκό (17.30), για την πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στο Τσάλεντζ Καπ. Το πλεονέκτημα έδρας έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ

Καλοί, αλλά χωρίς μετάλλιο

Τη 14η θέση, χωρίς μετάλλιο, κατέλαβε η Ελλάς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης ανδρών, που έγινε στη Μόσχα. Οι νικητές και οι θέσεις των Ελλήνων ήταν: 55 κ.: Αμογιάν (Αρμενία), 9ος Αρτ. Κιουρεγκιάν, 60 κ.: Μνατσκανιάν (Αρμενία) 10ος Χρ. Γκίκας, 66 κ.: Λόεριντς (Ουγγαρία), 17ος Γ. Μπούκης, 74 κ.: Σαμουργκάτσεφ (Ρωσία), 21ος Ν. Σπυριδάκης, 84 κ.: Μιχάλκιεβιτς (Πολωνία), 23ος Ντ. Χαρεμπασβίλι, 96 κ.: Γερλίκαγια (Τουρκία), 5ος Θ. Τουνουσίδης, 120 κ.: Γκιουζέλ (Τουρκία), 9ος Ξεν. Κουτσιούμπας. Βαθμολογία: Τουρκία 50, Ρωσία 40, Ουκρανία 37, Λευκορωσία 35, Αρμενία 29, Ουγγαρία και Γεωργία 24, 14η Ελλάς 11.

ΤΕΝΙΣ

Διπλή νίκη Δανιηλίδου

Νίκες σε μονό και διπλό σημείωσε η Λένα Δανιηλίδου στο τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Εστορίλ της Πορτογαλίας. Στο μονό νίκησε τη Μάτεκ (ΗΠΑ) με 7-5, 6-4 και στη δεύτερη φάση θ’ αντιμετωπίσει τη Μαριάνα Ντιάς Πολίμπα (Αργεντινή), και στο διπλό με παρτενέρ τη Βόερ (Γερμανία) επικράτησαν των Αρτζέρι (Αργεντινή) – Σομπράν (Βραζιλία) με 6-2, 6-1 και πήραν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

ΓΙΟΥΡΟΛΙΜΠ ΙΕΡ

Ελπίδες για διάκριση

Ελπίδες για διακρίσεις διατηρεί η χώρα μας στις κλάσεις RSX και τορνέιντο, στο Γιουρολίμπ του Ιέρ. Στα RSX η Αντ. Φράι είναι 4η και η Α. Σκαρλάτου 8η και στα τορνέιντο οι Ι. Πασχαλίδης – Κ. Τριγκώνης 5οι. Τα άλλα αποτελέσματα: RSX ανδρ.: Β. Κοκκαλάνης 22ος, Ι. Χρυσοχού 24ος, Γ. Καραγιώργος 26ος και Γ. Φράγκος 74ος. Φινν: Α. Παπαθανασίου 7ος, Α. Δραγούτσης 36ος. 49αρια: Α. Παχούμας – Α. Σιούζιος 25οι, Γ. και Α. Παναγιωτίδη 27ος. 470 ανδρ.: Π. Καμπουρίδης – Γ. Ωρολογάς 6οι, Π. Μάντης – Θ. Πολυχρονίδης 10οι, Μ. Μηλαίος – Π. Καγιαλής 11οι, Α. Κοσματόπουλος – Α. Παπαδόπουλος 28οι, γυν.: Μ. Σαμπάτη – Μ. Χιονά 25ες. Λέιζερ στάνταρντ: Ε. Χειμώνας 18ος, Α. Μιχαήλ 19ος. Ράντιαλ: Β. Κραβαριώτη 18η, Ε. Μαντζαράκη 23η.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Πρώτος ο Πανελλήνιος

Τον τίτλο του πρωταθλητή 2006 έχει κατακτήσει ο Πανελλήνιος στην ξιφασκία παρόλο που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διοργανώσεις. Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία από τα εθνικά πρωταθλήματα ξιφασκίας των τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών.

5 – 7 ΜΑΪΟΥ

Αναβιώνουν τα «Τήνια»

Τα «Τήνια», ο προπομπός των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, θα αναβιώσουν το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2006 στην Τήνο. Η διοργάνωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Εθνικού και διοργανώνονται για πρώτη φορά μετά 111 χρόνια, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο οποίος υπήρξε επί 20ετία πρόεδρος του συλλόγου. Στις 10 Μαΐου θα γίνει το Διεθνές Συμπόσιο Δισκοβολίας στις εγκαταστάσεις του Εθνικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή