ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

«Ματώνουμε…»

«Σίγουρα η καρδιά μας ματώνει που δεν θα είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», τονίζει ο Οτο Ρεχάγκελ. Και προσθέτει: «Τώρα εμείς κοιτάζουμε τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σ’ αυτά θα ρίξουμε όλο το βάρος», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως εν ενεργεία προπονητής στη Γερμανία. «Δεν υφίσταται τέτοια προοπτική», κατέληξε.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Προς ανανέωση ο Τσιώλης

«Υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», τόνισε χθες ο Σάκης Τσιώλης σχετικά με το θέμα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού. Και πρόσθεσε: «Θέλω να ηρεμήσω αυτή την εβδομάδα, να περάσει η καταιγίδα και μετά να καταθέσω τις προτάσεις μου στον πρόεδρο».

ΞΑΝΘΗ

Απέκτησε τον Βίσιο

Νέο μεταγραφικό χτύπημα από τους «ακρίτες» εν όψει της νέας σεζόν. Απέκτησαν χθες για τρία χρόνια τον 24χρονο Τόμας Βίσιο από την αυστριακή Σούπερφουντ Πάσινγκ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως στόπερ.

ΛΑΡΙΣΑ

Στόχος το Ιντερτότο

Οι «βυσσινί» θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρήσουν την έβδομη θέση που οδηγεί στο Ιντερτότο. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κοτσόλη, Σπάσιτς και Γκούγκα, που είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Βέλα Τζούνιορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή