Τον τίτλο της παρηγοριάς διεκδικούν Ιντερ και Ρόμα

Τον τίτλο της παρηγοριάς διεκδικούν Ιντερ και Ρόμα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα… χάπι από απογοητευτική χρονιά θα επιχειρήσει να «χρυσώσει» η Ιντερ για τους φιλάθλους της, κατακτώντας τον τίτλο του κυπέλλου Ιταλίας (κόντρα στη Ρόμα), έναν τίτλο που κέρδισε πέρυσι, τον πανηγύρισε σαν να επρόκειτο για πρωτάθλημα και τον χρησιμοποίησε για να καλλιεργήσει την αισιοδοξία στην εξέδρα. Φευ! Πάλι φέτος πίσω από τη Γιουβέντους και τη Μίλαν, αποκλεισμένη στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δέχεται τα «πυρά» των φανατικών οπαδών της και είναι κοινό μυστικό ότι μια πιθανή αποτυχία θα κοστίσει πιθανότατα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι τη δουλειά του στην τεχνική ηγεσία.

Απόψε παίζεται η πρώτη πράξη του τελικού στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με το ζευγάρι να είναι το ίδιο όπως και πέρυσι (η Ιντερ είχε νικήσει και στα δύο παιχνίδια) και τον επαναληπτικό στις 11 του μήνα, στο Μιλάνο.

Για τους γηπεδούχους, το μέγα ερώτημα είναι αν θα ξαναδούν στον αγωνιστικό χώρο τον Φραντσέσκο Τότι, έπειτα από σχεδόν δυόμισι μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Ισως όμως ο φυσικός ηγέτης της ομάδας να κρατηθεί στον πάγκο, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, μιας και κανένας στην Ιταλία δεν θα ήθελε να ριψοκινδυνέψει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για τη Ρόμα, η κούρσα του πρωταθλήματος δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της, μιας κι ελπίζει μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα εξασφαλίζει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή