Χωρίς μεγάλες μεταγραφές η ΑΕΚ

Χωρίς μεγάλες μεταγραφές η ΑΕΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εβδομάδα των… Παθών έρχεται ετεροχρονισμένα για την ΑΕΚ και περιορίζεται σε πέντε ημέρες. Δύο παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου και με τη Skoda Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα κρίνουν μια ολόκληρη χρονιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται μόλις έναν βαθμό απέναντι στους «ακρίτες» στο ΟΑΚΑ, για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα από δύο αγώνες στον γ΄ προκριματικό όμιλο. Μια διαδικασία αρκετά δύσκολη, αφού παρά το γεγονός ότι θα βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών, οι πιθανοί αντίπαλοί τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Κάτι ανάλογο επισήμανε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ιλια Ιβιτς, μιλώντας στην ΕΡΑ σπορ: «Με τη 2η θέση δεν είμαστε σίγουροι ότι θα μπούμε στους ομίλους, καθώς έχουμε να δώσουμε δύο πολύ σημαντικούς αγώνες στην προκριματική φάση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε το υλικό μας, αλλά συμφωνώ με τον κ. Νικολαΐδη, δεν θα κάνουμε μεγάλες μεταγραφές, γιατί σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους και να πάρουμε τα χρήματα, να μην έχουμε οικονομικά προβλήματα». Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι το φετινό μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο, για να υπάρχουν περισσότερες λύσεις, ενώ ανέφερε ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θ’ αρχίσουν όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Δύο νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια θέλει ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα ενός εκ των χορηγών, ανέφερε ότι δεν βλέπει τον τελικό ως ευκαιρία για ρεβάνς από τον Ολυμπιακό. «Δεν πρέπει να το δούμε έτσι, διότι θα φορτωθούμε με επιπλέον άγχος. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε δύο στόχους. Την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και την ομάδα μας».

Αγωνιστικά ο σχεδιασμός του Φερνάντο Σάντος γίνεται για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού στη διάθεσή του θα βρίσκεται ξανά ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ο Τραϊανός Δέλλας, που επέστρεψε χθες στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή