«Θα δείτε τον καλό ΠΑΟ»

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ακολουθήσαμε τον Μαλεζάνι ώς τον θάνατο. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε τώρα και με τον νέο προπονητή» είναι τα λόγια που διάλεξε ο Εκι Γκονζάλες για να δέσει το χθες και το αύριο στον πάγκο του Παναθηναϊκού! Ο Αργεντινός χαφ δεν έκρυψε τη λύπη του για το διαζύγιο με τον Ιταλό προπονητή, το έργο του οποίου το εκτιμά παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Είμαι στεναχωρημένος που φεύγει ο Μαλεζάνι. Είναι ένας φανταστικός προπονητής, που έκανε πολλά για μένα, για τους συμπαίκτες μου, για τον Παναθηναϊκό. Δούλεψε πολύ σκληρά. Θέλαμε να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι για τον Μαλεζάνι για να τον αποχαιρετίσει ο κόσμος με τον τρόπο που του άξιζε. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτή τη χρονιά φτιάξαμε ομάδα. Θα το δει αυτό στην επόμενη περίοδο, όπου θα έλθουν και οι επιτυχίες. Ηδη φάνηκε ένα πρώτο δείγμα από τις εμφανίσεις μας στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος».

Ο Γκονζάλες δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τον Χανς Μπάκε και δεν είπε πολλά για τον Σουηδό τεχνικό. «Θα προσπαθήσουμε με όλη μας την καρδιά να βοηθήσουμε τον νέο προπονητή. Ελπίζω τη νέα χρονιά να συνεχίσει το έργο του Μαλεζάνι και να κατακτήσουμε τίτλους» τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε για την έντονη κριτική που δέχεται ο ίδιος το τελευταίο διάστημα, απάντησε: «Η κριτική είναι φυσιολογική. Είναι καλύτερο να ασκείται σε εμένα παρά στους νέους παίκτες. Είναι καλύτερα οι αποδοκιμασίες να στρέφονται στο πρόσωπό μου, γιατί η ομάδα θα ωριμάσει πιο εύκολα».

Ο Μαλεζάνι θα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τελευταίο παιχνίδι στη Λάρισα, αλλά θα αποχαιρετήσει απόψε τους παίκτες του, τους συνεργάτες του, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τα στελέχη της ΠΑΕ, σε δείπνο που θα τους παραθέσει. Με τον διάδοχό του δεν έχει συναντηθεί ακόμα και μάλλον θα μιλήσει μαζί του μετά το φιλικό της Παρασκευής με τον Εθνικό Αστέρα. Ο Μπάκε είδε το παιχνίδι με το Αιγάλεω και του άρεσε η εικόνα της ομάδας με το 4-3-3, ενώ του έκανε εξαιρετική εντύπωση ο Παπαδόπουλος. Τη Δευτέρα επέστρεψε στη Σουηδία όπου εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι για το οποίο σχολιάζει τα παιχνίδια του σουηδικού πρωταθλήματος και έδειξε πολύ ικανοποιημένος από τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, αν και είπε ότι ακόμα δεν έχουν μπει υπογραφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή