Δείπνο με παίκτες, πρόγευμα με… Μπάκε ο Μαλεζάνι

Δείπνο με παίκτες, πρόγευμα με… Μπάκε ο Μαλεζάνι

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μετά το αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες και τους συνεργάτες του, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον διάδοχό του, σε μια συνεύρεση όχι και τόσο συνηθισμένη στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο Χανς Μπάκε είναι από χθες το βράδυ ξανά στην Αθήνα και αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα την Παιανία, όχι μόνο για να δει τις εγκαταστάσεις, αλλά για να συναντηθεί και να μιλήσει με τον Μαλεζάνι. Ο Ιταλός προπονητής δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει με τον διάδοχό του για όλα τα θέματα που αφορούν στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα και γενικότερα για οτιδήποτε θα ήθελε να μάθει ο Μπάκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι απόψεις του θα είναι δεσμευτικές. Σίγουρα πάντως θα του είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Το ραντεβού μπορεί να γίνει και εκτός Παιανίας ή ενδεχομένως και αύριο αντί για σήμερα, με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, τον οποίο θα παρακολουθήσει ο Σουηδός.

Ανεξάρτητα από το τι θα πει κατ’ ιδίαν με τον Μπάκε, ο Μαλεζάνι ετοιμάζει λεπτομερή έκθεση και θα την παραδώσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη πριν αναχωρήσει για την Ιταλία. Παρά το διαζύγιο, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι εξαιρετικές και ο 52χρονος τεχνικός είναι πρόθυμος να συνεργαστεί σε όλα τα επίπεδα, ώστε να διευκολυνθεί το έργο του διαδόχου του και να προσαρμοστεί πιο γρήγορα.

Ο Μαλεζάνι αποχαιρέτησε πρόωρα τους παίκτες και τους συνεργάτες του, μέσα σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις του σχεδόν με όλους στην Παιανία είναι εξαιρετικές και μόνο ο Σανμαρτεάν με τον Βόουτερ δεν τον τίμησαν με την παρουσία τους. Αν και ο Μαλεζάνι θα ολοκληρώσει κανονικά την περίοδο και θα είναι στον πάγκο στον αγώνα με τη Λάρισα, η διακοπή του πρωταθλήματος έδινε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει πιο χαλαρά τους παίκτες του. Τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές δεν έκαναν δηλώσεις φτάνοντας στο εστιατόριο της Γλυφάδας.

– Ετοιμος (και ανυπόμονος) να παίξει έστω και λίγα λεπτά σε επίσημο παιχνίδι είναι ο Αντερσον, αλλά κανείς δεν τον αφήνει να ρισκάρει. Θα ξεκουραστεί όπως όλοι και θα ξεκινήσει «σιδερένιος» την καλοκαιρινή προετοιμασία.

– Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνουν οι Κρητικός, Στάθης, Πλιάγκας και Μπουσινάκης, οι οποίοι προπονούνται με την ΑΒ Κοπεγχάγης και μάλλον θα την ενισχύσουν την επόμενη περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή