Επίδειξη Ολυμπιακού με Ολύμπια

Επίδειξη Ολυμπιακού με Ολύμπια

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός «έδειξε τα δόντια» του στη Λάρισα, νίκησε εύκολα με 99-72 την Ολύμπια και δήλωσε έτοιμος για τα πλέι οφ, έστω και χωρίς τον Ζουκάουσκας που τον «εγκατέλειψε». Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι ήταν αδιάφοροι, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να διατηρήσουν τη φόρμα τους, εν όψει των πλέι οφ και στα οποία θα τεθούν αντιμέτωποι της ΑΕΚ, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Ο Καζλάουσκας απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα του Ζουκάουσκας, ενώ ο τεχνικός της Ολύμπια, Βαγγέλης Αλεξανδρής παραδέχτηκε ότι η ομάδα του, πλην της εξασφάλισης της παραμονής στην Α1, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

ΟΛΥΜΠΙΑ: Βουκαντίνοφ 2, Μέισον 16(1), Νικολαΐδης 6(2), Παπαβασιλείου 2, Λάππας 6(1), Αποστολίδης 6, Κακλαμάνος, Ραντόγεβιτς 5, Γιόνζεν 5, Χαρισμίδης 10, Μιχαΐλοβιτς 11, Τριχόπουλος 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εντνι 11(1), Πρίντεζης 16, Αργυρόπουλος 3(1), Καλαϊτζίδης 2, Λιούις 9 (3), Χατζής 15(2), Σεϊμπούτις, Κόλιεβιτς 7(1), Μπάρλος 12(2), Βασιλόπουλος, Αγαδάκος 6, Σχορτσιανίτης 18.

– Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να «αποχαιρετίσει» με νίκη την Α1, ύστερα από τη σύντομη θητεία της ροδιτικής ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και ο Απόλλωνας επικράτησε στο Βενετόκλειο με 94-92. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ελεύθερα, αφού δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, ενώ οι γηπεδούχοι καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους, παρά τον υποβιβασμό τους. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Νίκος Πέττας με 21 πόντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή