Ο Ιταλός Ιγκορ Κασίνα το… εμπόδιο προς το βάθρο

Ο Ιταλός Ιγκορ Κασίνα το… εμπόδιο προς το βάθρο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας… γαλαξίας αστέρων έχει συγκεντρωθεί στον Βόλο. Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές θα πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, που αρχίζει σήμερα και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Ο ανταγωνισμός αναμένεται δυνατός. Ο Βλάσης Μάρας εάν θέλει να διεκδικήσει ένα χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο θα χρειαστεί να ξεπεράσει τις επιδόσεις του «χρυσού» ολυμπιονίκη, Ιγκόρ Κασίνα. Ο Ιταλός θεωρεί τον γυμναστή μας δύσκολο αντίπαλο και πιστεύει ότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη. «Φαβορί για τα μετάλλια στο αγώνισμα θεωρώ ότι θα είναι ο Μάρας, ο Γερμανός Φάμπιαν Χαμπιούχεν, ο Σλοβένος Αλιαζ Πέγκαν και εγώ. Το σημαντικό είναι να μπορέσω να περάσω στην οκτάδα του τελικού και έπειτα όλα είναι ανοιχτά. Αν βρεθώ σε καλή κατάσταση, πιστεύω ότι μπορώ να διεκδικήσω ένα μετάλλιο», τόνισε ο 29χρονος.

Επικίνδυνο αντίπαλο θεωρεί τον Βασίλη Τσολακίδη ο Σλοβένος παγκόσμιος πρωταθλητής στο δίζυγο, Μίτγια Πέτκοβσεκ. «Ο Τσολακίδης είναι… επικίνδυνος! Είναι φανταστικός. Το πρόγραμμά του έχει καταπληκτικά στοιχεία. Εχει πολύ δύσκολες ασκήσεις, τις οποίες μπορεί να κάνει μόνο αυτός και κανένας άλλος στον κόσμο. Το πρόγραμμά του είναι πολύ ριψοκίνδυνο, αλλά αν το εκτελέσει σωστά -γιατί αυτό είναι που μετράει- τότε ο Τσολακίδης είναι κορυφαίος», είχε δηλώσει πριν μάθει για τον τραυματισμό του πρωταθλητή μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή