ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΥ το πάει τελικά ο Ολυμπιακός; Να καταντήσει μία ελληνική ομάδα που δεν θα έχει Ελληνα παίκτη; Διότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μόνο οι Νικοπολίδης, Στολτίδης φαίνεται να διασώζονται από τους αγωνιζόμενους εφέτος Ελληνες. Κι αυτοί οι δύο υπό αίρεση, καθώς…

ΑΠΕΚΤΗΘΗ ο Μπούτινα, που πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να πάρει τη θέση του διεθνούς τερματοφύλακα, οπότε αν κάπου χάσει τη φόρμα του ο Στολτίδης, να… δούμε έναν Ολυμπιακό με έντεκα ξένους. Διότι και ο Κωνσταντίνου με τον Οκκά ξένοι είναι. Ενώ, όσο και να βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και χρόνια και ο Τζόρτζεβιτς… συνεχίζει να είναι Σέρβος. Μπορεί να υπάρξει βέβαια ο Κυργιάκος. Μήπως όμως ο τελευταίος θεωρηθεί περισσότερο… ξένος και από τον Μπόρχα που θα έρθει από το Εκουαδόρ;

ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι δυνατόν μια τέτοια πανσπερμία παικτών να κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού ή για να το γενικεύσουμε κάποιας άλλης ελληνικής ομάδας; Διότι στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ο Ελληνας οπαδός δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιες… επαναστατικές αλλαγές που επιχειρεί ο Σόλιντ στον πρωταθλητή. Με τη συγκατάθεση φυσικά του Σωκράτη Κόκκαλη.

ΚΑΚΑ τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολο να περπατήσει μία ελληνική ομάδα, βασισμένη κατά 95% σε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. Εξάλλου κάτι ανάλογο βίωσε και ο Παναθηναϊκός, όταν έφτασε στο σημείο να έχει μόνο τρεις Ελληνες στη βασική του ενδεκάδα.

ΦΥΣΙΚΑ αυτή τη στιγμή, ο Σόλιντ δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τα σχέδιά του, αφού οι περισσότερες μεταγραφές στον Ολυμπιακό έχουν ολοκληρωθεί, χωρίς να υπάρχει ούτε ένας Ελληνας. Και αν τη θέση του Αντζα που είπε «όχι» στην επιστροφή του, προσμετρηθεί ο Κυργιάκος, ποιους μπορεί να δει ο οπαδός των πρωταθλητών, στις θέσεις των Ανατολάκη, Μαυρογενίδη, Γεωργάτου, Πάντου, Καφέ; Διότι μπορεί όλοι αυτοί να εξακολουθήσουν να ανήκουν στο έμψυχο υλικό του Ολυμπιακού, αλλά σίγουρα μην περιμένετε να τους δείτε στις πρώτες επιλογές του Νορβηγού προπονητή.

ΔΕΝ μπορούμε από τώρα να πούμε αν η πορεία, ειδικά στην Ευρώπη θα είναι καλύτερη ή όχι. Εκείνο όμως που διαισθανόμαστε είναι πως μία τέτοια ομάδα δεν μπορεί να «δέσει ψυχικά» με την ιδιοσυγκρασία του «γαύρου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή