ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΑΕ: Οικονομικά θέματα της ΕΠΑΕ, καθώς και το ανοικτό μέτωπο της ασφάλισης των παικτών, συζητήθηκαν χθες στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής. Προγραμματίστηκε συνάντηση με το προεδρείο του ΠΣΑΠ, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση στο θέμα των οφειλών της διοργανώτριας προς το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών από την περίοδο 1991 έως το 1999.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ο Τάκης Λεμονής, προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του, με ομιλίες στις προπονήσεις, εν όψει του καθοριστικού αγώνα με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Ο τεχνικός των Βοιωτών δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Μαχαίρα, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και υπάρχουν φόβοι για πρόβλημα στους χιαστούς.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με το ένα πόδι στη Β΄ Εθνική βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης (64 β.), μετά τη νίκη του στα Μέγαρα επί του Βύζαντα με 1-0. Στη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο, ο Εθνικός (56) επικράτησε εύκολα του Κερατσινίου με 3-0 και διατηρήθηκε ένα βαθμό πάνω από τον Μεσσηνιακό (55). Η ομάδα της Καλαμάτας νίκησε δύσκολα τον Παναιτωλικό 1-0, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες από το 76΄, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Αργυρόπουλου. Στην ουρά της βαθμολογίας η Ιωνία Χανίων διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες, ύστερα από τη νίκη της επί του Διαγόρα Ρόδου με 2-1, ενώ και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε της Αχαϊκής 1-0, εξασφάλισε την παραμονή του. Τα άλλα αποτελέσματα: Αιολικός – Αγ. Δημήτριος 1-1, Αχαρναϊκός – Χαλκίδα/Λήλας 1-0, Ρόδος – Θύελλα Πατρών 1-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή