Θέμα πρώτο: οι μεταγραφές

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χανς Μπάκε έφτασε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα, αυτήν τη φορά με τα φώτα της δημοσιότητας να τον συνοδεύουν σε κάθε του βήμα, σε αντίθεση με την προηγούμενη επίσκεψή του, όπου κρατήθηκε ηθελημένα μακριά τους.

«Ηλθα για να ολοκληρώσω τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσουμε με τον κ. Βαρδινογιάννη τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν», δήλωσε κατά την άφιξή του, αρνούμενος όμως να πει κάτι για την ομάδα και τους παίκτες της, με την αιτιολογία ότι «αυτό δεν θα ήταν σωστό, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα προπονητή και τον σέβομαι». Παρ’ όλα αυτά, ο Σουηδός τεχνικός θα πει πολλά περισσότερα απόψε, στην… ημιεπίσημη παρουσίασή του από τον Παναθηναϊκό, με τη συνέντευξη που έδωσε στο PAO NEWS και η οποία θα προβληθεί σήμερα το βράδυ (Supersport 4, 21.00). Η συνέντευξη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί είναι η πρώτη που θα δώσει εφ’ όλης της ύλης, ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Χανς Μπάκε θα έχει σήμερα εκτενή συνεργασία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπου θα συζητηθούν αρκετά θέματα που άπτονται του σχεδιασμού για την επόμενη περίοδο, με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως σε μεταγραφικό επίπεδο. Αμέσως μετά θα πάει στην Παιανία για να δει το φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, όπου πέρα από την πρώτη γνωριμία που θα έχει με τους παίκτες, θα μιλήσει και με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ενδιαφέρουσα κι αυτή η συνάντηση, ειδικά αν δεν περιοριστεί στα τυπικά και ο Σουηδός θελήσει να ακούσει τη γνώμη του ανθρώπου τον οποίο θα διαδεχθεί. Ο Ιταλός έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστεί μαζί του και θα απαντήσει σε ό,τι τον ρωτήσει, είτε αφορά τη γνώμη του για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, είτε αφορά στη συνολική λειτουργία της ομάδας ή θέματα τεχνικής υφής.

Το «αντίο»

Ο Μαλεζάνι αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους άμεσους συνεργάτες του την Τετάρτη το βράδυ, με δείπνο που τους παρέθεσε στη Γλυφάδα. Η διοίκηση δεν ήταν παρούσα, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε συναντηθεί για τρεις ώρες μαζί του την προηγούμενη ημέρα, ο Αργύρης Μήτσου ήταν άρρωστος και ο Γιώργος Στράτος είχε την ίδια ώρα ραντεβού για τη Σούπερ Λίγκα. Οι παίκτες (έλειψαν μόνο οι Σανμαρτεάν, Βόουτερ) έκαναν δώρο στο Μαλεζάνι τρεις φανέλες του Παναθηναϊκού με το όνομά του και ένα χρυσό κομπολόγι. «Σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να σας ξανασυναντήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον», του είπε ο Γκούμας και ο Μαλεζάνι, φανερά συγκινημένος, απάντησε: «Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Πιστεύω σε εσάς. Μπήκαν οι βάσεις για να πάρετε του χρόνου το πρωτάθλημα. Θέλω άλλο ένα δώρο. Να συνεχίσετε με την ίδια διάθεση για δουλειά και με τον νέο προπονητή».

Παραπάνω ώρα έμεινε μόνο Αντερσον, που είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον πρώην (σε λίγες μέρες) προπονητή του, προφανώς με θέμα την ομαλή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Παναθηναϊκός πιστεύει στον Βραζιλιάνο και γι’ αυτό ενεργοποίησε από τώρα την οψιόν της ανανέωσης του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή