Με την πένα στο χέρι ο Μπόρχα

Με την πένα στο χέρι ο Μπόρχα

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικος Πειραιά γίνεται από σήμερα ο Φέλιξ Μπόρχα. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού επρόκειτο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις πρώτες πρωινές ώρες και σήμερα έχει προγραμματιστεί να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε ακολούθως να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρολεύκους» Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τον Ισημερινό τα ξημερώματα της Πέμπτης και με ενδιάμεσο σταθμό τη Μαδρίτη, το ταξίδι του στην Αθήνα είχε συνολική διάρκεια περίπου 20 ώρες!

Μιλώντας από τη Μαδρίτη στον «SuperΣΠΟΡ FM», ο Φέλιξ Μπόρχα τόνισε: «Οι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και φυσικά να πάρει ο Ολυμπιακός το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Θέλω να πάω καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας με την Εθνική ομάδα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι συνεχώς πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Στόχος μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη. Ηταν ένα όνειρο που είχα από παιδί. Χάρηκα πολύ που τα κατάφερα και ακόμη περισσότερο, επειδή συμφώνησα με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να κάνω καριέρα στην Ευρώπη. Ηξερα πως στον Ολυμπιακό αγωνίζεται ο Ριβάλντο αλλά και ο Ντάνι, που δεν παίζει πολύ, ενώ κάθε μέρα προσπαθώ να μαθαίνω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ για τη νέα μου ομάδα».

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Στην παρούσα φάση, «παγώνει» η υπόθεση της απόκτησης του Σωτήρη Κυργιάκου, ενώ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία στον Πειραιά για τη μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού της Χέρτα, Γιόζιπ Σίμουνιτς. Για να μην αποπροσανατολιστούν από τον τελικό του Κυπέλλου, τα στελέχη του Ολυμπιακού θα ασχοληθούν εκ νέου με την υπόθεση μετά τον αγώνα στο Παγκρήτιο, τον οποίο παρεμπιπτόντως θα μεταδώσει το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο, «Αλ Τζαζίρα».

Να σημειωθεί ότι το χθεσινό πρόγραμμα των παικτών του Τροντ Σόλιντ περιελάμβανε εργομετρικά και ισοκινητικά τεστ. Παράλληλα, το ιατρικό δελτίο εξακολουθεί να είναι γεμάτο ονόματα, αλλά πλην του Καψή και του Βενετίδη, αναμένεται όλοι οι άλλοι τραυματίες να έχουν αποθεραπευθεί έως την Τετάρτη. Οπως γνωστοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό, «ο Πάντος και ο Σούρερ των οποίων ο τραυματισμός παρουσίασε μικρή βελτίωση, ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και πισίνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή