Ονειρα για ΝΒΑ από τέσσερις «δικούς» μας

Ονειρα για ΝΒΑ από τέσσερις «δικούς» μας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις υποψήφιοι παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ιαν Βουγιούκας που αγωνίστηκε πέρυσι στο πανεπιστήμιο Σεντ Λιούις, δήλωσαν τα ονόματά τους για το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Ο Ντούσαν Σάκοτα από τον Παναθηναϊκό, ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις και ο Γιώργος Πρίντεζης από τον Ολυμπιακό «ξεδίπλωσαν» την πρώτη… πτυχή του αμερικάνικου «ονείρου» τους, αν και είναι πολύ πρόωρο για το αν θα συμπεριληφθούν, τελικά, στο ντραφτ. Αν κάποιος από τους τέσσερις παίκτες δεν επιλεγεί, θα έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει και την ερχόμενη περίοδο που θα είναι η τελευταία, καθώς όλοι τους συμπληρώνουν τα 23 τους χρόνια. Συνολικά, 34 παίκτες απ’ όλες τις χώρες, πλην των τεταρτοετών φοιτητών των αμερικανικών πανεπιστημίων που επιλέγονται από τις ομάδες του ΝΒΑ, δήλωσαν συμμετοχή και μπορεί να δοκιμάσουν την τύχη τους, με τη βοήθεια ατζέντη ή χωρίς αυτή.

Παράλληλα, οι Χιούστον Ρόκετς ανανέωσαν το δεδομένο ενδιαφέρον τους για τον Βασίλη Σπανούλη, μέσω του γενικού διευθυντή τους, Κάρολ Ντόσον που επισκέφθηκε τον παίκτη του Παναθηναϊκού στην Αθήνα. Ο Σπανούλης τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, όταν ωριμάσουν οι συνθήκες της καριέρας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή