Οχι του Λάκοβιτς στις «σειρήνες»

Οχι του Λάκοβιτς στις «σειρήνες»

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «σειρήνες» άλλων ευρωπαϊκών ομάδων έχουν ηχήσει στα αυτιά του Γιάκα Λάκοβιτς, έστω και με τη μορφή των φημών, αλλά ο Παναθηναϊκός φρόντισε να «σκλαβώσει» αισθηματικά τον Σλοβένο γκαρντ, εν όψει των πλέι οφ, αλλά και της μελλοντικής παραμονής του στους «πράσινους». Μετά το τέλος του αδιάφορου αγώνα με τον Μακεδονικό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φώναξε κοντά του τον Λάκοβιτς και αφού τον φίλησε, του είπε ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ποια ήταν η ανταπόδοση του Λάκοβιτς στη «στοργή» και στις παροτρύνσεις του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού; «Τους είπα να μην πιστεύουν σε φήμες… Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα δεδομένο. Είμαι στον Παναθηναϊκό 100%, το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο μόνο στην ομάδα μου, τα πλέι οφ και το πρωτάθλημα. Η κίνησή τους, όμως, μ’ έκανε να αισθανθώ πολύ καλά… Είναι πάντα θετικό να βλέπεις ότι υπάρχει κόσμος που σε πιστεύει, ότι κάποιοι σε στηρίζουν» είπε ο Λάκοβιτς και ξεκαθάρισε ότι ούτως ή άλλως, έχει νιώσει ήδη τη στήριξη της ομάδας. Στην ερώτηση αν χρειαζόταν να νιώσει και τη στήριξη του κόσμου, δίνει τη δική του διάσταση: «Πάντα είναι καλό να νιώθεις ότι ο κόσμος σε αγαπάει, ότι πιστεύει σε σένα, ότι σε σέβονται. Και τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού κι εγώ έχω αγαπήσει τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Μου αρέσει εδώ και δεν το έκρυψα ποτέ. Ο Παναθηναϊκός είναι η απόλυτη προτεραιότητα για μένα. Εχω περάσει, ήδη, τέσσερα υπέροχα χρόνια σε αυτή την ομάδα και θα ήθελα να παραμείνω εδώ». Ο Λάκοβιτς μίλησε και για την εντολή που έχει δώσει στον μάνατζέρ του, προκειμένου να μην αποπροσανατολιστεί από τον στόχο του Παναθηναϊκού που είναι η διατήρηση των πρωτείων στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να επηρεάζομαι… Του έχω πει πως ό,τι προτάσεις υπάρχουν θέλω να τις μάθω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ στην Ελλάδα… Εχουμε έναν τίτλο μπροστά μας και θέλουμε στο τέλος να γιορτάσουμε… Μετά το γλέντι θα συζητήσω μαζί του… Οχι νωρίτερα!».

– Ακόμα κι αν έφυγε από τον Απόλλωνα Πατρών, τους έξι τελευταίους μήνες ο Χρήστος Χαρίσης που θα ενισχύσει τη Σιέννα στα ιταλικά πλει οφ, μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει να «κυνηγά» οικονομικά τον πρόεδρο της πατρινής ομάδας, Νίκο Καραπάνο. Στον Χαρίση οφείλονται 82.000 ευρώ και ο παίκτης «σφράγισε» τρεις επιταγές, ενώ προσέφυγε και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζήτησε την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής του Απόλλωνα και την άμεση είσπραξη των οφειλομένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή