Σε ρυθμούς… Λυμπερόπουλου η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς… Λυμπερόπουλου η ΑΕΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι… φουρτούνες των τραυματισμών και των μετακινήσεων ταρακουνούν το καράβι της ΑΕΚ, εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, πέρα από τα μέτρα και τον τρόπο μετάβασης των οπαδών τους στην Κρήτη, τα οποία θα διευθετηθούν πιθανότατα στη σημερινή σύσκεψη στο Ηράκλειο, είναι η εξέλιξη της υγείας του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο ξαφνικός τραυματισμός του διεθνούς μεσοεπιθετικού προβληματίζει πρωτίστως τον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να προχωρήσει σε αλλαγές στη δομή της ομάδας και έχει ξεμείνει από λύσεις. Ο Παντελής Καπετάνος έχει λίγα λεπτά συμμετοχής, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Ολεγκ Βενγκλίνσκι παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα με την υγεία του και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Αμφότεροι ακολούθησαν χθες πρόγραμμα προσαρμογής και από σήμερα θα μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Λυμπερόπουλος, από την πλευρά του δεν θέλει να χάσει με τίποτα τον τελικό και σκέφτεται την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του. Χθες, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ το ίδιο θα κάνει και τις επόμενες ημέρες. Εάν παρουσιάσει βελτίωση ο τραυματισμός, είναι αποφασισμένος να παίξει με δεμένο πόδι και με ένεση.

Εγιναν λάθος επιλογές

Μεγαλύτερη βελτίωση στην απόδοση της ΑΕΚ περίμενε ο Φερνάντο Σάντος, όπως απαντά σε σχετική ερώτηση οπαδού της ομάδας στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου. «Οταν έγιναν οι μεταγραφές, η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να βελτιωθεί περισσότερο η ομάδα. Αυτό δεν συνέβη στον βαθμό που περιμέναμε. Κάποιες μεταγραφές ήταν πετυχημένες και έδωσαν αποτελέσματα και κάποιες άλλες ήταν λανθασμένες. Καταλαβαίνω τους φιλάθλους, γιατί είναι λογικό να έχουν απαιτήσεις. Πρέπει να πιστέψουν στο πρότζεκτ του προέδρου και πως κάποια στιγμή θα αποδώσει καρπούς», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εν τω μεταξύ, επέστρεψαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Ιλια Ιβιτς από Ολλανδία και Κύπρο, αντίστοιχα. Το περιεχόμενο των επαφών που είχαν δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος επισκέφθηκε το γήπεδο του Αγιαξ «Αμστερνταμ Αρίνα» και ο τεχνικός διευθυντής παρακολούθησε τη ρεβάνς Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ για να βολιδοσκοπήσει μεταγραφικούς στόχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή