Στις «ναυμαχίες» του πρωταθλήματος

Στις «ναυμαχίες» του πρωταθλήματος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια των γυναικείων μας ομάδων πόλο τελείωσε, με τη Γλυφάδα να κατακτά τη 2η θέση στο Τρόπαιο ΛΕΝ και τη Βουλιαγμένη την 4η στο κύπελλο πρωταθλητριών και από σήμερα οι τέσσερις κορυφαίες της κανονικής περιόδου ρίχνονται στη «ναυμαχία» των τελικών του πρωταθλήματος Ελλάδος. Βουλιαγμένη (26 βαθμοί), Γλυφάδα (23), Ολυμπιακός (20) και ΝΕ Πατρών (18) θα διεκδικήσουν σε έξι αγώνες τον τίτλο, μεταφέροντας τους βαθμούς που κατέκτησαν συνολικά σε όλη την κανονική περίοδο. Ετσι, φαβορί είναι η Βουλιαγμένη, που έμεινε αήττητη και παραχώρησε μόνο δύο ισοπαλίες. Σήμερα, λοιπόν, θα παίξουν, στις 20.00, Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός και στις 21.30, Γλυφάδα – ΝΕΠ. Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Διεκδικούν τίτλο

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων που θεωρητικά τουλάχιστον είναι τα φαβορί για τον τίτλο, δηλαδή της Βουλιαγμένης και της Γλυφάδας, θα γίνει την Κυριακή στις 18.30.

Οι αγώνες του Β΄ γύρου θα γίνουν στις 12, 13 και 14 Μαΐου, στο ίδιο κολυμβητήριο.

– Οκτώ ομάδες οι ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ηρακλής, Πανιώνιος (Α΄ όμιλος) και ΝΟ Βουλιαγμένης, Χανιά, Ξάνθη και Εθνικός θα διεκδικήσουν από σήμερα ώς και την Κυριακή τον τίτλο του παιδικού πρωταθλήματος πόλο. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά. Τα σημερινά παιχνίδια θ’ αρχίσουν στις 18.00. Οι τελικοί θα γίνουν το απόγευμα της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή