ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΤο 18ο χρυσό του Ταμουρίδη

Συλλέκτης μεταλλίων είναι ο δευτεραθλητής κόσμου, Γιάννης Ταμουρίδης (Αυτόδρομος Θεσσαλονίκης), που χθες κατέκτησε το 18ο χρυσό μετάλλιο της σταδιοδρομίας του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Νίκησε σε αυτό της πίστας, στο αγώνισμα των 4.000 μ. ατομικής καταδίωξης. Τον ακολούθησαν οι Π. Ποτσάκης (Διαγόρας Ρόδου) και Τρ. Τριανταφύλλου (ΑΣ Ρόδ.). Οι άλλοι νικητές των χθεσινών τελικών: 1.000 μ.: Θαν. Μαντζουράνης (Βέλος) 1.07.680, Παν. Κελόγλου (Θησέας Ζωγράφου) 1.08.167, Δ. Γεωργίου (ΠΕΣΑ Ζωγράφου) 1.08.899. 500 μ. γυναικών: Ελληνικάκη (Τάλως Ν. Κυδωνίας) 40.008, Ντ. Δρίβα (Ιάλυσος) 40.422, Ελ. Κλαπανάρα (Ν. Ιωνία) 40.765. Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα, με τους τελικούς σε Σκρατς Α, 3.000 μ. ατομικής καταδίωξης Γ, σπριντ Α, Γ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αναβολή λόγω… φόρουμ

Η διεξαγωγή του ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ στην Αθήνα χτύπησε, εκτός όλων των άλλων και το χάντμπολ. Η ομοσπονδία, ύστερα από εντολή της ΓΑΔΑ ανέβαλλε όλους τους αγώνες που θα διεξάγοντο στο Λεκανοπέδιο από 4 έως 7/5. Αναβάλλονται οι αγώνες των πλέι-οφ της Α1 ανδρών Πανελληνίου – Δούκα, των πλέι-οφ της Α1 γυναικών Νέας Ιωνίας – Αν. Αρτας και Αθηναϊκού – Παναθλητικού, της Α2 ανδρών μεταξύ Ηλυσιακού – Αρη Νικαίας και για λόγους ισότιμης μεταχείρισης τα παιχνίδια ΑΟ Ιωαννίνων – Προοδευτική Αγρινίου και Ακαδημία Πάτρας – Πανιώνιος. Οι αγώνες της Κυψέλης και της Ν. Ιωνίας θα γίνουν τη Δευτέρα στις 20.00 και 18.00, αντίστοιχα.

ΒΟΛΕΪ

Ηρακλής: Θύμα ελλείψεων

Στους τραυματισμούς βασικών παικτών αποδίδει την ήττα από τον Ολυμπιακό στον γ΄ ημιτελικό της Α1 ο παίκτης του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ. «Κάθε μέρα στις προπονήσεις είχαμε πολλές ελλείψεις. Πιστεύω ότι ξεπεράστηκαν. Ο καλός Ηρακλής που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν έχει να φοβάται τίποτε», τόνισε. Ο δ΄ ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 8/5 (Ρέντη, 18.30). Την ίδια ημέρα, θα γίνει ο β΄ αγώνας για τις θέσεις 5-6 (Παγκράτι – ΕΑ Πατρών, 19.30).  Στον τελικό του κυπέλλου Ανοιξης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκρίθηκε η εθνική των γυναικών, μετά τη νίκη της επί της Αυστρίας με 3-1 σετ

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Εμπειρία από την Ευρώπη

Εξόρμηση στην Ευρώπη θα πραγματοποιήσουν πολλοί Ελληνες πρωταθλητές. Οι Μανέτας, Ντουράκος, Μπασματζιάν και Πρεβένιος θα μετάσχουν στο γκραν πρι του παγκοσμίου κυπέλλου σπάθης της Μαδρίτης και οι Καραπάνος, Σεψάς και Παυλίδης σε αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ξίφους ασκήσεως (Βόννη, Γερμανίας). Στους διεθνείς αγώνες εφήβων – νεανίδων (Ιταλία) θα αγωνισθούν οι Μπουρδάκου, Κωστίδου, Λέκκας, Κοντοχριστόπουλος (ξίφος ασκήσεως) και οι Γραμμουστιάνος, Γεωργιάδου και Γραμμουστιάνου στο ξίφος μονομαχίας.

ΤΕΝΙΣ

Ηττα Δανιηλίδου

Δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς του διπλού σε τουρνουά τένις στην Πορτογαλία η Λένα Δανιηλίδου. Με την παρτενέρ της, τη Γερμανίδα, Γιάσμιν Βερ ηττήθησαν, από τις Νέχα Ουμπερόι (ΗΠΑ) / Σίχα Ουμπερόι (Ινδία) με 1-2 σετ και αποκλείστηκαν.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Δύο νίκες στο Βαλκανικό

Προσπάθησαν οι Ελληνες και κατόρθωσαν να σημειώσουν δύο νίκες στο ομαδικό, ενώ δύο ζευγάρια μας έφτασαν στους προημιτελικούς του βαλκανικού πρωταθλήματος μπάντμιντον παίδων (Τουρκία). Στο ομαδικό, η Ελλάς νίκησε με 5-0 τη Σερβία και τα Σκόπια και ηττήθη με 2-3 από τις Ρουμανία και Βουλγαρία, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, σε έξι χώρες. Οι Ξάνθου – Χρυσοχόου στο διπλό αγοριών και οι Ξάνθου – Καχπάνη στο μικτό έφτασαν ώς τους προημιτελικούς (οκτάδα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή