ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ: Αντιμέτωπη με την Αγγλία θα τεθεί η εθνική μας, 33 ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2008 (υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αντίπαλός μας θα είναι η Μολδαβία, εκτός έδρας). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει με τους Αγγλους στις 16 Αυγούστου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το φιλικό.

ΛΑΡΙΣΑ: Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια θα δώσουν μεθαύριο οι «βυσσινί». Σε αυτό τον αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και κυρίως αυτοί που έχουν καιρό να αγωνιστούν, εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά, ο Σπάσιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να πάρει μέρος στο φιλικό.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε ν’ ανανεώσει τα συμβόλαια των Λεντέσμα και Πένια και μάλιστα για τέσσερα χρόνια. Ετσι οι δύο Κοσταρικανοί θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Β΄ Εθνική και θα είναι από τους παίκτες εκείνους που θα προσπαθήσει να στηρίξει ο Ακράτητος την αναγέννησή του. Αντίθετα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η υπόθεση παραμονής του συμπατριώτη τους, Σανσίνγκ.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Ο Αντριάνο θα μετακομίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ ο Αντόνιο Κασάνο θα μεταβεί στο Μιλάνο και την Ιντερ. Αυτό είναι το σενάριο που υποστήριζε χθες ο ισπανικός και ο ιταλικός Τύπος αναφέροντας πως οι δύο σύλλογοι έχουν δώσει ήδη τα χέρια. Το γεγονός ενισχύει η συνάντηση του υπεύθυνου των μεταγραφών των «νερατζούρι», Μάρκο Μπράνκα με τον ατζέντη του Κασάνο, Τζουζέπε Μπότσο. Οι πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες να έχουν βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα και να έχουν συζητήσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησης των δύο επιθετικών.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Περισσότεροι από 3.000 αθλούμενοι θα πάρουν μέρος στο 160ό φεστιβάλ γενικής, το οποίο αρχίζει σήμερα στο Ηράκλειο Αττικής. Θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από 5 έως 85 ετών.

ΝΒΑ: Οι Ντιτρόιτ Πίστονς νίκησαν εύκολα τους Μιλγουόκι Μπακς (122-93) και έφτασαν το 4-1 παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο Χάμιλτον πέτυχε 40 πόντους και ο Ουάλας 22. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να σημειώνει 45 πόντους, επικράτησαν των Ουίζαρντς με 121-120, στην παράταση και έκαναν το 3-2 στη σειρά των παιχνιδιών. Ο ηγέτης του Κλίβελαντ σημείωσε με λέι απ 7 δέκατα του δευτερολέπτου πριν από το τέλος, τους δύο τελευταίους πόντους της ομάδας του και έγραψε το τελικό σκορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή