Αγώνας δρόμου για Τζόλε

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάποδα μετράνε στον Ολυμπιακό τις ημέρες για τη σέντρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η προετοιμασία για το ραντεβού με την ΑΕΚ ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, καθώς το ιατρικό δελτίο είχε γεμίσει σχεδόν με μια ενδεκάδα παικτών. Μέρα με την ημέρα, τα προβλήματα μειώνονται, αλλά δεν εξαφανίζονται. Για παράδειγμα, ο Τάσος Πάντος θα μείνει οριστικά εκτός αποστολής του τελικού, ενώ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που κληρονόμησε στον αγώνα της Λιβαδειάς και έστω στο παρά πέντε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Να σημειωθεί πως ο Νορβηγός τεχνικός θα ήθελε στο χθεσινό φιλικό με την Προοδευτική στο Καραϊσκάκη να κάνει την τελική πρόβα, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να παρατάξει την πλέον ισχυρή ενδεκάδα.

Τον. ..φυγάδευσαν

Στο μεταξύ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ο Φέλιξ Μπόρχα έφθασε στην Ελλάδα. Ωστόσο, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που τον περίμεναν, τον φυγάδευσαν προκειμένου να μην προβεί σε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Χθες το πρωί, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές. Οσον αφορά στις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, παγώνουν, καθώς άπαντες στον Ολυμπιακό ασχολούνται με τον τελικό. Μετά τη διεξαγωγή του θα ενεργοποιηθούν ξανά, με στόχο κυρίως την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Β Κλιμάκιο του τμήματος μελών του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον υπεύθυνο εγγραφής μέλων, Αλέξη Κολυβά, και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Γιώργο Βαΐτση, θα μεταβεί σήμερα στην Κρήτη όπου θα παραμείνει έως και την Τετάρτη, ημέρα διεξαγωγής του τελικού, προκειμένου οι φίλαθλοι και τα μέλη των Πειραιωτών από το νησί να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές, τις ανανεώσεις των συνδρομών τους και να παραλάβουν επί τόπου τις νέες κάρτες μέλους. Σήμερα, το κλιμάκιο θα βρίσκεται στα Χανιά. Από τις 10.00 έως τις 14.00 στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού (Γήπεδο Αγ. Αποστόλων στη Νέα Κυδωνία) και από τις 17.00 έως τις 21.00 στα γραφεία της ΠΕΦΟ Χανίων, στο Παλιό Λιμάνι. Την Κυριακή θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου από τις 11.00 έως τις 19.00, οι εγγραφές και οι ανανεώσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Θύρας 7 Ηρακλείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή