Στην έδρα του για το ντεμαράζ ο Σουμάχερ

Στην έδρα του για το ντεμαράζ ο Σουμάχερ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δεύτερος αγώνας επί ευρωπαϊκού εδάφους της F1, στη Γερμανία, βρίσκει μονοθέσια και πιλότους σε εγρήγορση. Αλλωστε η νίκη της Ferrari στην Ιμολα τάραξε λίγο τα λιμνάζοντα νερά και ξύπνησε συνειδήσεις.

Στο Νίρμπουργκρινγκ, όπου διεξάγεται αύριο το 4ο σιρκουί του πρωταθλήματος, η μάχη της πρωτιάς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Renault και ο Φερνάντο Αλόνσο έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με καλές προϋποθέσεις, όπως και πέρυσι. Ο Ισπανός, ο οποίος θ’ αγωνισθεί με το νέο βελτιωμένο V8, τον οποίο χρησιμοποίησε ο Φιζικέλα στο Σαν Μαρίνο, υπολογίζει πολύ τη Ferrari και τη McLaren. Υποστηρίζει πως θα απειλήσουν την ομάδα του και ότι θα είναι ευχαριστημένος ακόμη και με τη δεύτερη θέση.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ και η Mercedes αγωνίζονται εντός έδρας και έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για διάκριση. Η McLaren, η οποία θα γιορτάσει τις 600 συμμετοχές, δοκίμασε κάποιες νέες βελτιώσεις στο σασί και στον κινητήρα της MP4-21. Στη Ferrari, από την πλευρά τους, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι η νίκη τους στην Ιμολα δεν ήταν τυχαία. Honda, Toyota, BMW Sauber και Red Bull θα επιδιώξουν ένα καλό πλασάρισμα στην οκτάδα. Επίσης, η Super Aguri ανακοίνωσε ότι ο Φρανκ Μοντανί θα αντικαταστήσει τον Γιούζι Ιντε στο κόκπιτ της 2ης SA05.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή