Σφίγγει τα δόντια ο Λυμπερόπουλος

Σφίγγει τα δόντια ο Λυμπερόπουλος

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην… καρδιά του Νίκου Λυμπερόπουλου ελπίζουν στην ΑΕΚ. Ο διεθνής επιθετικός δείχνει μεγάλη διάθεση για ν’ αγωνισθεί στον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που δεν θεωρείται απαγορευτικό από τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, οι οποίοι θεωρούν ότι η εντατική θεραπεία που γίνεται θ’ αποδώσει καρπούς.

Ο Μεσσήνιος επιθετικός μπορεί να μην έχει βγει ακόμη στο γήπεδο για προπόνηση, ωστόσο, ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμα με βάρη που του έχει δοθεί, ενώ δεν επιβαρύνει το τραυματισμένο του πόδι. Ο ίδιος είναι χαμογελαστός και σε ερωτήσεις των συμπαικτών του εμφανίζεται αισιόδοξος. «Θα είμαι εκεί», τους λέει χαρακτηριστικά. Στην αυριανή προπόνηση θα προσπαθήσει να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Φερνάντο Σάντος, από την πλευρά του, έχει αποφασίσει να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Υπάρχει, μάλιστα, η σκέψη να υποβληθεί ο παίκτης σε ένεση, ώστε να μειωθούν οι πόνοι, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τη βελτίωση που θα παρουσιάσει το τραύμα του. Στην περίπτωση που τελικά ο Λυμπερόπουλος δεν αγωνισθεί στον τελικό, τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Αλεσάντρε Σοάρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει πάνω στο σύστημα 4-3-3, με τον Σορεντίνο κάτω από τα γκολπόστ, τον Νίκο Γεωργέα στο δεξί άκρο και τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο στο αριστερό. Ο Μπρούνο Τσιρίλο θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας, αντί του Μόρα, ως παρτενέρ του Γιώργου Αλεξόπουλου. Τον χώρο της μεσαίας γραμμής θα καλύψουν οι Κώστας Κατσουράνης, Μόισες Εμερσον και Βλάνταν Ιβιτς, ενώ σίγουροι στην επίθεση είναι οι Βασίλης Λάκης και Ζούλιο Σέζαρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή