«Βυθίζεται» στα χρέη του πλέον ο ΠΑΟΚ

«Βυθίζεται» στα χρέη του πλέον ο ΠΑΟΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πόκερ ανάμεσα στον Γιάννη Γούμενο και τον Ιβάν Σαββίδη καλά κρατεί. Ο ένας περιμένει την κίνηση του άλλου προκειμένου να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη, όμως όλα δείχνουν πως ο πρώτος που θα λυγίσει θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης εναντίον του.

Ο Γούμενος προσπαθεί εδώ και αρκετές ημέρες να βρει ρευστό, προκειμένου να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας και ταυτόχρονα να κερδίσει χρόνο μήπως και βρει κάποια καλύτερη λύση για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όμως τα χτυπήματα είναι συνεχόμενα.

Η προειδοποίηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, προς τον Γιάννη Γούμενο πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αν δεν διευθετήσει τα βεβαιωμένα χρέη σε πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, ίσως να μοιάζει με χαριστική βολή για τον νυν πρόεδρο του «δικέφαλου».

Τα οφειλόμενα

Φρίνγκερ, Αναστασιάδης, Βόκολος, Μάρκος και Ατματσίδης περιμένουν να εισπράξουν τα οφειλόμενα, ενώ η ΠΑΕ οφείλει το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ προς την εφορία.

Συν τοις άλλοις δεν έχει καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έξι εκατομμυρίων ευρώ, η οποία αποφασίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και είναι απαραίτητη προκειμένου να καλυφθούν οι ζημιές που παρουσιάζει η ΠΑΕ. Λύση στον ορίζοντα πέρα από την αλλαγή του προέδρου δεν φαίνεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή