Ετοιμάζεται για… ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Ετοιμάζεται για… ημιτελικά ο Ολυμπιακός

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο εύκολα απ’ ό,τι μπορούσαν να πιστέψουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 1-0 επί της ΑΕΚ, με τη νίκη τους στο ΣΕΦ (93-67). Ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο δεκάλεπτο και απέναντι στην ανίσχυρη ΑΕΚ, που έδειξε ότι θέλει να τελειώσει την πορεία της στην εφετινή περίοδο όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί έχει πάρει τη μορφή του… μαρτυρίου, οι γηπεδούχοι συνδύασαν την ουσία και το θέαμα. Με δεδομένη την υπεροχή του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ δεν πρόβαλε σχεδόν καμία αντίσταση και μόνο σε πολύ μικρά διαστήματα κατάφερε να δικαιολογήσει την παρουσία της στα πλέι οφ…

Εντνι και Ζίζιτς οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Χατζής και Λιούις, οι οποίοι με σουτ από την περιφέρεια έκαναν τη ζημιά στους φιλοξενούμενους. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 37-19 στο 15΄ και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπλάσινγκεϊμ, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να μειώσει κι έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους στο + 20 (48-28). Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός έκανε… πρόβα για την αήττητη πρόκρισή του στα ημιτελικά, εν όψει του δεύτερου αγώνα στο Γαλάτσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εντνι 6, Παπαμακάριος, Αργυρόπουλος 1, Ζίζιτς 10, Λιούις 16 (4), Χατζής 9 (3), Σεϊμπούτις 16 (3), Πρίντεζης 18, Μπάρλος 8, Βασιλόπουλος 3, Κόλιεβιτς, Σχορτσιανίτης 6.

ΑΕΚ: Μπλάσινγκεϊμ 18 (1), Ρίματς 2, Πελεκάνος 20 (2), Παντελιάδης, Μαγκουνής, Καλαμπόκης 9 (1), Παπανικολάου, Τσιάρας 3 (1), Μπουρούσης 3, Παπαϊωακείμ 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή