Ο Πανιώνιος «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού στο πόλο

Ο Πανιώνιος «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού στο πόλο

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εθνικός θα περιμένει ώς αύριο για να μάθει τον αντίπαλό του στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών, αφού χθες, αυτός μεν νίκησε στα Χανιά τον ΝΟΧ με 16-8 (3-1, 5-2, 3-4, 5-1) και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στους ημιτελικούς, αλλά ο Ολυμπιακός έχασε στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Ηταν η πρώτη ήττα της πειραϊκής ομάδας σε 24 αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή, που έπαιξε ξανά χωρίς τους τραυματίες Σάντα και Καλακώνα, επεβλήθη με 11-10 (2-1, 4-2, 3-2, 2-5) και θα διεκδικήσει αύριο την πρόκρισή της στον τελικό, στον τρίτο αγώνα που θα γίνει στον Πειραιά.

Ο Πανιώνιος μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να νικήσει και προηγήθηκε με 5-2, 8-3 και 9-5. Μόνο στην τελευταία περίοδο αντέδρασε ο Ολυμπιακός, αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει αμέσως σε 10-11. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γ. Αφρουδάκης 3, Μιράλης 3, Αναστασιάδης 2, Γεωργαράς, Λούδης, Μπεριστιάνος και του Ολυμπιακού οι Χατζηθεοδώρου 4, Νίκιτς 2, Θωμάκος 2, Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος.

Παράταση πήρε και η αγωνία για το ποιος θα καταλάβει την 5η θέση. Η Βουλιαγμένη στην έδρα της νίκησε τη Χίο με 10-8 στην παράταση (2-2, 3-2, 2-2, 1-2, 1-0, 1-0) και όλα θα κριθούν αύριο στο νησί της μαστίχας.

– Η Βουλιαγμένη επεβλήθη της Γλυφάδας με 8-7 και βρίσκεται, πλέον, ένα βήμα -καλύτερα, αφού μιλάμε για πόλο και νερό, μια χεριά- μακριά από την κατάκτηση του τίτλου της Α1 γυναικών. Η βαθμολογία μετά τον Α΄ γύρο των τελικών είναι: Βουλιαγμένη 32, Γλυφάδα 27, Ολυμπιακός 21, ΝΕ Πατρών 19. Από την Παρασκευή ώς την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τρεις αγωνιστικές ημέρες του Β΄ γύρου.

– Ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου κατέκτησε, για πρώτη φορά, το πρωτάθλημα παίδων. Στον τελικό επεβλήθη της Γλυφάδας με 9-5. Την 3η θέση κατέλαβαν τα Χανιά, νικώντας στον μικρό τελικό τη Βουλιαγμένη με 6-5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή