Περιμένουν το «αντίο» στον ΠΑΟΚ

Περιμένουν το «αντίο» στον ΠΑΟΚ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Γούμενος για πολλοστή φορά δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες όλα θα έχουν τελειώσουν, όμως, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, τώρα ελάχιστοι είναι εκείνοι που τον πιστεύουν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και μάλιστα διευκρίνισε ότι η καθοριστική ημέρα είναι η Πέμπτη. Επανέλαβε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και πως γίνονται διαπραγματεύσεις και με επιχειρηματία από την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Αθηναίος επιχειρηματίας που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Γούμενο είναι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Το όνομα τού συγκεκριμένου επιχειρηματία είχε ακουστεί και στο παρελθόν για ανάμειξή του με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τον Ολυμπιακό. Τότε όμως το περιβάλλον του δεν τον είχε αφήσει να αναμειχθεί και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει στάση τώρα.

Στάση δεν αλλάζουν και οι οπαδοί του «δικέφαλου», οι οποίοι όπως είπαν από το Σάββατο στον Γιάννη Γούμενο θα σταματήσουν την κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ μόλις πουλήσει τις μετοχές του.

Με όλα αυτά στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν ξεχάσει ότι την Κυριακή η ομάδα έχει αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Τούμπα. Μία αναμέτρηση στην οποία θα απουσιάσει ο Σικαμπάλα, όχι μόνο γιατί ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου έχει δηλώσει ότι δεν τον υπολογίζει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί ο Αιγύπτιος εξακολουθεί να αγνοείται. Ο Σικαμπάλα μάλιστα δεν εμφανίστηκε χθες για να απολογηθεί και τιμωρήθηκε με τετράμηνη διακοπή συμβολαίου.

Σίριαλ Ερέρα

Στον Ηρακλή φαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα τελειώσει το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Εστέμπαν Ερέρα. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Γκουστάβο Λακαριέ, αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν την μικρή οικονομική διαφορά που τους χωρίζει. Μάλιστα, όσο ο Ερέρα είναι «στον αέρα», τόσο αυξάνονται οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. SKODA Ξάνθη, Λάρισα, Νις, Ρεν και Βέρα Κρουζ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή