Σούπερ Λίγκα: ομόφωνα δυαρχία

Σούπερ Λίγκα: ομόφωνα δυαρχία

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Κυριακός και ο Πατρίκ Κομνηνός έχοντας τη στήριξη και των 11 ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής που προωθούν το σχέδιο για τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας θα βρίσκονται στην ηγεσία της νέας διοργανώτριας του πρωταθλήματος αρχής. Χρέη γενικού διευθυντή θα ασκεί ο κ. Κυριακός, ο οποίος ήταν στέλεχος εταιρείας ζυθοποιίας. Παράλληλα, θα αναλάβει και το εμπορικό κομμάτι της Σούπερ Λίγκας. Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Πατρίκ Κομνηνός, θα αναλάβει την οργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος. Το επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το νέο όνομα της διοργανώτριας αρχής.

Οι εκπρόσωποι των ένδεκα ΠΑΕ που προωθούν τη Σούπερ Λίγκα, συνεδρίασαν χθες για περίπου πεντέμισι ώρες. Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος τόνισε:  «Η απόφαση των μελών ήταν ομόφωνη. Ο κ. Γεώργιος Κυριακός είναι ο νέος γενικός διευθυντής και με τη συναίνεσή του, χρέη εκτελεστικού διευθυντή θα εκτελεί ο κ. Πατρίκ Κομνηνός. Υπολείπονται ακόμα οι θέσεις του οικονομικού και εμπορικού διευθυντή. Οι σχετικές συμβάσεις με όλα τα στελέχη θα υπογραφούν τις προσεχείς ημέρες και θα είναι τριετούς διάρκειας. Η Σούπερ Λίγκα αρχίζει να λειτουργεί από σήμερα, ενώ η επίσημη παρουσίαση των μελών της θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

Οταν ο κ. Πανόπουλος ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που διαφωνούν στη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας, ανέφερε: «Τους περιμένουμε όλους. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους, για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Για τη διαιτησία, υποστήριξε: «Θα μείνει στην εποπτεία της ΕΠΟ, ωστόσο, θα υπάρχει άμεση συνεργασία με το νέο φορέα. Στόχος είναι να αναβαθμιστεί το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή