Στη Θεσσαλονίκη η πρόκριση στον τελικό

Στη Θεσσαλονίκη η πρόκριση στον τελικό

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση στο… όνειρο πήρε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε τον Ηρακλή με 3-2 (34-32, 22-25, 25-22, 19-25, 15-7). Ετσι η πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 θα κριθεί την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Με κορυφαίους… όλους τους παίκτες του -αλλά με τον Τσόσκοβιτς πρωταγωνιστή από τη θέση του σέρβις στο τάι μπρέικ- ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών. Παρότι ο Ηρακλής προηγήθηκε, οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από μια μάχη πόντο πόντο πήραν το πρώτο σετ. Η συνέχεια ανήκε στον Ηρακλή, αλλά στο τρίτο σετ τα παιδιά του Στέλιου Προσαλίκα χάρη στην καλή ανάπτυξη και στο μπλοκ είχαν το προβάδισμα. Στο 24-22 ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε επανάληψη φάσης σε επιθετική ενέργεια του Τσέρνιτς, που ήταν μέσα, ο Λόι Μπολ διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα, που σήμαινε τον 25ο πόντο για τον Ολυμπιακό, ενώ ο προπονητής Αλέκος Λεώνης δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Οι «κυανόλευκοι» κυριάρχησαν στο 4ο σετ, στο 5ο, όμως, ο Ολυμπιακός χάρη κυρίως στον Τσόσκοβιτς, αλλά και στο μπλοκ έκανε το 3-2.

– Την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται τέσσερις ξένοι (κοινοτικοί ή αλλοδαποί) στην Α1 ανδρών. Αυτό θα ισχύσει μόνο για του χρόνου, καθώς τις περιόδους 2007-08 και 2008-09 κάθε ΤΑΑ θα υποχρεούται να έχει στη 12άδα του εννιά Ελληνες παίκτες. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις της 12άδας μπορούν να καλυφθούν από κοινοτικούς ή αλλοδαπούς αθλητές.

– Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική γυναικών στο Κύπελλο Ανοιξης. Στον τελικό ηττήθη από τη διοργανώτρια Τσεχία με 2-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή